Moneyback

Osta nyt Microsoftin PC-oheislaitteita, saat jopa 30 €* rahaa takaisin.

*Hyvitys on 10 euroa kuluttajan ostettua Microsoftin alla mainittuja PC-oheislaitteita vähintään 29,90 eurolla. 30 euron hyvityksen saadakseen tulee ostosten olla vähintään 59,90 euroa. Korkein haettava hyvitys on 30 euroa.


Kampanjan voimassaolon aikana kuluttaja on oikeutettu kertaalleen hakemaan hyvitystä tuoteostoista. Kampanja on voimassa 1.11.2014–11.1.2015 ja koskee sen voimassaoloaikana suomalaiselta jälleenmyyjältä ostettuja kampanjaan kuuluvia tuotteita (Microsoftin oheislaite tietokoneelle: hiiri, näppäimistö, hiiri/näppäimistö -yhdistelmä, web-kamera, kuulokemikrofoni, viilennyslevy tai XBOX-ohjain Windowsille. Kampanja ei koske XBOX-konsolilisätarvikkeita, Surface-lisätarvikkeita eikä Microsoftin valmistamia ohjelmistoja). Kampanja koskee vain kertaostoja eli kuitteja ei voi yhdistää, vaan tuoteostojen tulee olla samalla kuitilla.

Windows 7 Home Premium 64-bit FI DVD, OEM

LifeChat LX-4000 for Business, USB-headset

Microsoft Showcase

Microsoft lyhyesti

Microsoft on maailman johtava ohjelmistoalan yritys. Ohjelmistoratkaisumme auttavat ihmisiä, yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan tavoitteensa sekä tekemään asioita uudella tavalla.

Asiakkaidemme lisäksi tärkeän osan toimintaamme muodostaa yli 3 000 kumppanin verkosto. Suomen tytäryhtiössämme työskentelee 280 luovaa ja energistä ammattilaista myynnin, markkinoinnin, teknisen tuen ja konsultoinnin tehtävissä.