<
>Takuu- ja toimitusehdot

Takuuehdot

 1. Yleisesti tuotteillamme on 1 vuoden takuu (Muutamat erikseen mainitut tuotteet ja näytöt 3 vuotta), poikkeuksena kuitenkin erikoistuotteet kuten esim. esitestatut tuotteet (prosessorit, näytönohjaimet, muistit, ym...), sekä esiasennetut korvatut jäähdytysratkaisut (esim. näytönohjaimet), joiden takuu on rajattu kolmeen kuukauteen ellei erikseen mainita. Näissä takuuaika kannattaa tarkistaa tuotekuvauksesta! Katso myös valmiiksi viriteltyjen konepakettien erityiset takuuehdot tuotekuvauksesta.
 2. Takuu alkaa aina ostopäivästä (Matkahuollon tai Postin kautta toimitettavat tuotteet) tai kun tuote noudetaan meiltä tai tuote kuljetetaan asiakkaalle. Vaihdamme viallisen tuotteen samanlaiseen tai korvaavaan vastaavilla ominaisuuksilla varustettuun tuotteeseen.
 3. Vaihdetun tuotteen takuu ei ala alusta, vaan jatkuu alkuperäisen ostopäivän mukaisesti.
 4. Takuu ei korvaa kulumisesta, ohjelmisto-, asiakkaan omasta asennus- tai käyttövirheestä aiheutuneita vikoja.
 5. Takuutuotteen tulee aina olla alkuperäisessä kunnossa. Kaikki asiakkaan suorittamat tuotteeseen kohdistuvat modifikaatiot eväävät takuun kyseiseltä tuotteelta.
 6. Kootuissa konepaketeissa vastuu viallisen osan selvittämisestä aiheutuvista kustannuksista on paketin kasaajalla.
 7. Takuupalautuksissa on aina ensin täytettävä internet sivuiltamme löytyvä RMA hakulomake mahdollisen vian selvittämiseksi. Saat paluuviestissä tarkemmat palautusohjeet. Tarkastamme aina ensin tuotteen kerrotun vian osalta. Palautuksiin on liitettävä yhteystiedot, vikaseloste ja kopio kuitista. Palautukset on pakattava huolella!
  HUOM! Aiheettomasta takuupalautuksesta veloitamme 20 euron huoltomaksun, sekä Matkahuollon tai Postin perimät toimituskulut.
 8. Jimm's PC-store Oy ei ota mitään vastuuta erikoistuotteiden kuten ilma-, vesi- ja kompressorijäähdytys tuotteiden kotiasennuksessa tai -käytössä sattuneista tapaturmista tai aineellisista vahingoista. Tuotteet on tarkoitettu asiantuntijoiden ja ammattilaisten asennettavaksi ja asianmukaisesti käytettäväksi. Huomaa myös, että kaikkien muiden nesteiden, paitsi sivuitamme löytyvien jäähdytysnesteiden ja tislatun veden käyttö purkaa vesijäähdytystuotteiden takuun!

Maksamisen turvallisuus ja henkilötietojen käsittely

 • Toivomme kirjautumista järjestelmäämme ennen tilauksen tekemistä. Asiakkaasta tallennetaan seuraavat tiedot asiakasrekisteriin: nimi, osoite, puhelinumero, sähköpostiosoite, käyttäjätunnus, salasana, sekä asiakkaan IP -osoite.
  Emme käytä asiakkaan antamia yhteystietoja suoramarkkinointiin ilman asiakkaan antamaa hyväksyntää.
  Emmekä luovuta asiakkaidemme tietoja kolmannelle osapuolelle ilman viranomaisen määräystä.
 • Verkko ja luottokorttimaksut hoituvat keskitetysti Point maksupalvelun kautta. Tuottuina ovat kaikki yleisimmät verkkopankkimaksut sekä luottokorteista Visa ja Mastercard.
 • Verkko ja luottokorttimaksuista järjestelmämme ei kerää tili tai luottokorttitietoja.

Klarna Lasku

Osta nyt, maksa jälkikäteen Klarna laskulla!

Klarna Laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja ja saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä.

 • Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä
 • Maksuaika aina 14 vuorokautta
 • Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja
 • Lataa alkuperäinen laskusi osoitteessa klarna.fi
 • Mahdollisuus maksaa lasku myös erissä

Laskutuslisä 4,90€ per tilaus. Maksun myöhästyessä laskun loppusummaan lisätään muistutusmaksu 5,00 € ja viivästyskorko 8.00 %. Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissain tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.


Klarna Tili

Osta nyt, maksa ostoksesi erissä alkaen 9€/kk!

Klarna Tili -maksutapa on suunniteltu niihin tilanteisiin, kun haluat itse päättää, millaisissa kuukausierissä lyhennät tilauksesi loppusummaa. Klarna Tili on myös paljon enemmän. Saat tilaamasi tuotteet ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä ja kaikki Klarna Tilillä maksetut ostokset yhdistetään yhdelle kuukausilaskulle. Myös eri verkkokaupoissa Klarna Tilillä maksetut tilaukset yhdistyvät automaattisesti samalle kuukausilaskulle.

 • Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä
 • Kuukausierä vähintaan 9€ tai 1/24 kokonaissummasta
 • Sinun ei tarvitse luovuttaa maksukorttisi tietoja
 • Voit aina halutessasi maksaa jäljellä olevan velan myös kerralla
 • Kaikki ostoksesi yhdistyvät samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle
 • Tilinhoitomaksu 3,95€ / kk tilausmäärästä riippumatta.

Klarna Tilille tehdyn 1000 €:n ostoksen perustamismaksu perusehtojen mukaan on 0 €. Tämän hetkinen vuosikorko on 22 %, jolloin esimerkkiostoksen mukainen todellinen vuosikorko on 34,64 %. Ostoksen luottohinta on 1171 €. Kuukausieriä on 12 kappaletta ja erät ovat kooltaan 98 €. Esimerkin mukainen ostos edellyttää, että luoton kokonaissumma suoritetaan vuoden sisällä.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

Yleiset ehdot löydät täältä.
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot löydät täältä.

>Toimitusehdot

Tilaus

 • Tilauksen voi tehdä joko suoraan mailitse tai käyttäen sivuilta löytyvää ostoskoria!
 • Tilaajan tulee olla 18 -vuotta täyttänyt. Alaikäisen tilaajan tulee pyydettäessä osoittaa holhoojan allekirjoittama valtakirja tilauksen tekemiseen.
 • Asiakkaan tarpeiden mukaan muokatut yli 3000€ konepaketit määritellään erityistilauksiksi, jolloin käsiraha/ennakkomaksu on 10% konepaketin arvosta. Käsirahaa ei palauteta, jos tilaus perutaan asiakkaan toimesta!

Toimitusaika

 • Pyrimme toimittamaan tilatut tuotteet 1-4 työpäivän käsittelyajalla (konepaketit 1-4 viikkoa). Tuotteen varastosaldon ja arvioidun toimitusajan näet tuotetietoikkunasta.
 • Pyrimme ilmoittamaan mikäli tilauksen käsittelyaika on luvattua pitempi mailitse, puhelimitse tai yleisenä ilmoituksena internet -sivustollamme. Mikäli jostain syystä emme ota yhteyttä kyseisen ajan jälkeen, niin pikainen puhelu tai maili selvittää asian nopeasti! Yhteyden pidon takaamiseksi asiakas on velvollinen ilmoittamaan yhteystietonsa, josta on helposti tavoitettavissa.
 • Muistathan, että sellaisten tuotteiden kohdalla, joiden varastosaldo on 0, toimitusaika voi olla huomattavan pitkä. Tällaisen tuotteen lisääminen tilaukseen voi viivästyttää toimitusta huomattavasti, eikä viivästyksestä ilmoiteta erikseen.

Toimitus

 • Toimitus tapahtuu joko Matkahuollon tai Postin kautta bussi-/postiennakolla, ennakkoon maksettuna verkkopankkiin tai luottokortilla Point maksupalvelun kautta. Huomaa, että suurien pakettien kuljetus on usein huomattavasti edullisempaa Matkahuollolla.
 • Postilla ja Matkahuollolla toimitetuista tilauksista saat automaattisen ilmoituksen lähetyksestä, josta ilmenee myös Postin seurantakoodi.
 • Halutessa tuotteet voi noutaa myös noutopalvelumyymälästämme. Myymälästämme ilmoitetaan kun tilaus on noudettavissa. Maksun voi suorittaa noudon yhteydessä, jolloin maksutapoina käyvät käteinen, pankkikortti, VISA/VISA Electron ja MasterCard. Muistathan ottaa henkilöllisyystodistuksen mukaan noutaessasi ennakkoon maksutta tilausta noutopalvelumyymälästämme. Mikäli et itse pääse tilaustasi hakemaan, annathan mukaan valtakirjan tilausnumerollasi, allekirjoituksellasi ja noutajan tiedoilla. Verovapaat ostot EU:n ulkopuolelle meneville tuotteille mahdollisia myymälästä ostettaessa.

Palautusoikeus

 1. Verkkokaupasta tilatuilla tuotteillamme on 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus tuotteen vastaanottopäivästä alkaen. Palautusoikeutta laskettaessa mukaan luetaan viikonloput ja pyhäpäivät, poislukien vastaanottopäivä. Ilmoitus peruutuksesta on tehtävä tämän ajan kuluessa.
 2. Palautuksesta voi ilmoittaa vapaamuotoisesti, esim. puhelimitse, sähköpostitse tai postitse lähetyksen mukana toimitettavaa peruuttamisilmoituslomaketta käyttäen.
 3. Asiakkaan velvollisuus on todistaa tuotteiden vastaanottopäivä, esimerkiksi Postin tai Matkahuollon kuitin avulla.
 4. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tuotetta ei saa ottaa käyttöön, mutta ostajalla on kuitenkin oikeus avata pakkaus ja tutustua tuotteeseen.
 5. Mikäli tilauksen yhteydessä annat yrityksen nimen, katsotaan että tilaus tulee yritykselle, jolloin kuluttajasuojan mukainen palautusoikeus ei ole voimassa.
 6. Palautusoikeus ei koske koskaan mm. avattua tietokoneohjelmaa, peliä tai muuta tuotetta, joka on sinetöity. Palautusoikeus ei myöskään koske ns. hygieniatuotteita esim. korva- tai nappikuulokkeita.
 7. Palauttaminen on asiakkaalle maksutonta. Tuotteet on palautettava Jimm's PC-store Oy:lle Postin asiakaspalautuksella hyvin pakattuna (tarkemmat ohjeet palautusluvassa) taikka tuomalla tuote suoraan myymälään.
 8. Maksusuoritukset palautetaan asiakkaalle pääsääntöisesti viikon kuluessa siitä kun palautus on käsitelty.
 9. Jos maksu tapahtuu luottokortilla, maksua koskevaan luottosopimusta ei tarvitse erikseen peruuttaa, jos itse tilausta koskeva sopimus peruutetaan eli tilatut tuotteet palautetaan palautusehtojen mukaisesti. Jimm's PC-store Oy palauttaa asiakkaan suorittaman maksun.
 10. Asiakkaan tarpeiden mukaan muokatut yli 3000€ konepaketit määritellään erityistilauksiksi, jolloin käsiraha/ennakkomaksu on 10% konepaketin arvosta. Käsirahaa ei palauteta, jos tilaus peruutetaan!

Hinnat

 • Hinnoittelemme tuotteemme valmiiksi kilpailukykyisiksi. Niinpä alle 2000 euron tilauksista emme tee tarjouksia, vaan toimitamme tuotteet sivujemme hinnoilla. Yli 2000 euron tilauksille on mahdollista pyytää tarjousta. Suuria alennuksia emme kuitenkaan pysty antamaan. Saamme kuitenkin toimitettua paljon sellaisia osia, joita ei sivuiltamme löydy. Mikäli haluat sivuiltamme löytymättömiä osia voit tiedustella näitä puhelimitse, mailitse tai myymälästämme.

Hintojen muutokset

 • Pidätämme oikeuden korjata hintaa tilauksen jälkeen, mikäli hinnoittelussa on tapahtunut selkeästi virhe ja hintaa voidaan pitää poikkeuksellisen alhaisena yleiseen hintatasoon nähden. (Oikeustoimilaki 32§)

Toimituskulut

 • Perimme toimituskulut alla olevan taulukon mukaan. Toimituskuluihin sisältyy pakkaus- ja käsittelykulut. Tilaukset lopulliset toimitus ja käsittelykulut ilmoitetaan ennen tilauksen hyväksyntää. Myymälästämme noudettavista tilauksesta emme peri toimitus tai käsittelykuluja.
 • Matkahuollon bussirahti on noudettavissa Matkahuollon toimipisteestä lähetyspäivää seuraavana arkipäivänä. Saapuneesta lähetyksestä ilmoitetaan vastaanottajalle tekstiviestillä tai puhelinsoitolla. Muista merkitä tilaukseesi puhelinnumerosi! Matkahuolto säilyttää paketteja ilmoituksesta 5 päivää, jonka jälkeen säilytys on maksullista. Mikäli matkahuolto ei saa asiakkaaseen yhteyttä, palautuu paketti meille.
 • Postin postipaketti on noudettavissa postitoimipaikasta toisena arkipäivänä lähetyspäivästä. Posti säilyttää paketteja n. 2vko. jonka jälkeen paketti palautuu meille.
 • Postin kotipaketti toimitetaan kotiovelle 9-21 välillä sovittuna aikana. Varmistathan että annat tilatessa puhelinnumerosi.

Toimitusmaksut
(sis. Alv 24%)

 • Matkahuollon bussirahti ja lähellä-paketti sekä Postin Economy(toimitus lähimpään postitoimistoon) ja SmartPost paketit ilmaiseksi koko maahan.
 • Postin kotiinkuljetus 12,50€
 • SmartPOST pakettien maksu noudettaessa automaattiin 2€. Matkahuollon bussiennakko bussirahdin sekä lähellä-paketin yhteydessä 3,20€. Postiennakko economy paketin kanssa 3,65€ ja kotiinkuljetuksen kanssa 7,20€.
 • Yli 55kg paketit vain postin lavakuljetuksella, hinta 49,00€

Matkahuollolla yksittäisen paketin suurin paino 55kg.

Hintoihin sisältyy kuljetuskulujen lisäksi pakkaus ja käsittelykulut. Bussiennakon / postiennakon maksu onnistuu käteisellä tai pankkikortilla. SmartPOST maksu noudettaessa vain pankki/luottokorteilla.