Samsung Samsung SDHC 16GB Class 10 Plus

tuotekuva

Kuva saattaa poiketa alkuperäisestä tuotteesta.

Turku 0
Saatavuus toimittajilta yli 25
( Toimitusaika-arvio 2-4 työpäivää )

Huom!
Voit tilata web-myynnin tuotteita myös myymälästä noudettavaksi.

Tuotekoodi: MB-SPAGA/EU
Ean-koodi: 8806071232898
Takuu: 10 vuotta

25.00 €

Lisää koriin
Toimitus koko maahan sekä postin että matkahuollon kautta alkaen 0€.
Samsungin muistikortissa on 3 Proof -tekniikka, joka suojaa muistikorttia vedeltä, pölyltä ja iskuilta. Lisäksi se on suojattu magnetisoinnilta ja röntgensäteiltä. Muistikortteja on saatavilla eri kokoisina, joten ne sopivat erilaisiin laitteisiin. Samsungin muistikortti tarjoaa korkeinta suorituskykyä (luokka 10) ja vertaansa vailla olevaa tyyliä. Samsung SD Plus korttien lukunopeus on uskomattomat 24 Mt/s, ja kirjoitusnopeus on 21 Mt/s.

24 Mt/s lukunopeus osoittaa, että Samsung Memory on älykkäämpi muistikorttivalinta.
Haluatko keskinkertaista paremman siirtonopeuden? Samsung Memory on älykkäämpi muistikorttivalinta erityisesti silloin, kun haluat siirtää tiedot nopeammin mobiililaitteesta tietokoneeseen, sillä Samsungin kaikkien muistikorttien lukunopeus on uskomattomat 24 Mt/s. Lisäksi SD Plus -korttien kirjoitusnopeus on 21 Mt/s.

Jokainen tuote on vesitiivis. Kestää myös merivettä
Tärkeä ominaisuus vesitiiviydestä huolissaan olevalle kameran käyttäjälle tai käyttäjälle, joka käyttää digitaalista laitetta usein veden läheisyydessä tai vedessä. Samsung-muistikortti on suojattu yleisiltä veteen liittyviltä vahingoilta. Vaikka laite vaurioituisi korjauskelvottomaksi, tiedot pysyvät tallessa. Samsung-muistikortin suoja on todistettu yli 24 tuntia kestäneessä merivesitestissä.

Muistikortti on iskunkestävä ja se kestää 1,6 tonnin ajoneuvon painon
Kannettavat digitaaliset laitteet voivat mennä helposti rikki, jos ne putoavat tai saavat kolhuja. Laite voidaan usein korjata, mutta muistikortin vaurioituessa tallennettuja tietoja on vaikea palauttaa. Muistikorttien on oltava myös tarpeeksi lujia, jotta ne kestävät mahdollisia iskuja tai kolhuja. Samsung-muistikortit on valmistettu kestämään 1,6 tonnia painavan kuorma-auton painon, mikä on tarpeeksi suojaamaan tietojasi kaikelta mahdolliselta päivittäisistä vahingoista suurempiin onnettomuuksiin.
>Hinnat sis. ALV 24%, sekä mahdollisen SER -kierrätysmaksun. Oikeudet muutoksiin pidetään.