Jimm’s 20v historiikki, osa 10: PuistomäenkatuTällä päivämäärällä, 12.10.2009 Jimm’sin myymälä muutti Vähäheikkiläntieltä uuteen osoitteeseen Puistomäenkadulle. Muuttomatka ei ollut pitkä, vain 900 metriä, mutta muutto venyi silti kokonaisuudessaan melkein puolen vuoden mittaiseksi.

Uusia tiloja lähdettiin etsimään, kun vanhat tilat kävivät ahtaiksi useista laajennuksista huolimatta. Puistomäenkadulta saatiin käyttöön yli tuplasti suuremmat tilat, mutta muuttamaan päästiin aluksi vain osittain. Varasto, kokoonpano sekä asiakaspalvelu muuttivat ensin, keväällä 2009. Syksyllä loputkin tilat uudessa osoitteessa vapautuivat, jolloin myös myymälä pääsi muuttamaan taas varaston yhteyteen.

Tämä oli ensimmäinen ja ainut kerta, kun Jimm’sillä on ollut Turussa toimintaa kahdessa osoitteessa yhtäaikaisesti. Kaksi lokaatiota aiheutti jonkin verran haasteita ja tekemistä logistiikkaan, kun tavaraa siirrettiin varastolta myymälään ja myymälätilauksia noudettiin varastolta. Jimm’sin käytössä oleva pakettiauto liikkuikin päivittäin useamman kerran tilojen välillä.

Puistomäenkadulla oltaessa henkilöstöä palkattiin lisää ja myös asiakaspalvelun aukioloaikoja laajennettiin pariinkin otteeseen. Merkittävä muutos asiakaspalvelussa oli vuonna 2011 toteutettu asiakaspalvelun aukiolon venyttäminen arkisin iltakymmeneen ja sunnuntaiaukiolon lisääminen.

Myymälän asiakasmäärät kasvoivat myös, ja suurimmaksi haasteeksi muodostuikin ennen pitkää olemattoman pieni piha-alue sekä parkkipaikkojen puute.

Saapuvan ja lähtevän tavaran lastauslaiturit sekä kuormaliikenne veivät piha-alueelta oman tilansa. Pihalla koettiinkin usein mielenkiintoisia tilanteita, kun kuormaa purkava rekka oli sulkenut kaiken liikenteen pihalle ja pihalta pois. Onneksi kaikilla riitti kuitenkin kärsivällisyyttä odotella muutama minuutti kulkureitin vapautumista.

Vuonna 2013 tilat loppuivat jälleen kesken. Taas oli aika etsiä uudet tilat ja muuttokuorma suuntasi tällä kertaa “tois pual jokke” mutta se tarina onkin sitten jo nykyhistoriaa 😊

Katso videomuistelot Puistomäenkadulta Youtube-kanavaltamme!