GEFORCE®
ESPORTS -PC:t

FREIMEILLÄ VOITTAA PELEJÄ

HANKI KILPAILUETUA GEFORCELLA

GeForce esports -PCt: ovat esports-ammattilaisten ykkösvalinta, sillä ne on määritetty antamaan paras mahdollinen etu esports-kilpailupeleihin, räiskintäpeleihin ja Battle Royale -peleihin. GeForce esports -PC:t on määritetty antamaan tasainen 240:n tai 144 FPS:n pelikokemus Call of Duty: War Zonen, Rainbow Six Siegen, PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDSin ja Fortniten kaltaisissa peleissä.

OSTA NYT

Jimm's Pro Gamer Panzer 2080 Super, pelitietokone

2 099,00 €

Tässä peliharrastajan äärimmäisessä peli-PC:ssä on ammattilaistason suorituskyky ja suurimmat freiminopeudet tosipelaajille, jotka eivät halua tinkiä mistään.

OSTA NYT

Jimm's Pro Gamer Walker 2070 Super, pelitietokone

1 749,00 €

GeForce RTX -grafiikkasuorittimella ja optimoiduilla komponenteilla varustettu PC, joka on määritetty erityisesti varmistamaan suuri freiminopeus graafisesti vaativissa esports-peleissä, kuten Overwatchissa.

OSTA NYT

Jimm's Gamer Charger 2060 Super, pelitietokone

1 519,00 €

Suunniteltu Fortniten ja PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDSin kaltaisiin kilpailupeleihin ja varmistamaan voittoisa suorituskyky nyt ja tulevaisuudessa.

OSTA NYT

SUUREN FPS:N PELITEHON TAKAA GEFORCE

Kaikkein nopeimmilla näytönohjaimilla varustetut pelijärjestelmät tuottavat suurimmat freiminopeudet. Mitä suurempi freiminopeus on, sitä selkeämpänä näet pelikuvan ja sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on osua kohteeseesi. Siksi parhaimmat tappo/kuolema-suhteet (K/D) ovat yleensä parhaiden näytönohjainten käyttäjillä.

LYÖMÄTÖN SUORITUSKYKY

Räiskintäpeleissä ja Fortniten, Rainbow Six Siegen ja PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDSIN kaltaisissa Battle Royale -peleissä voittaminen edellyttää maksimaalista freimimäärää. Tärkein laite 240 tai 144 FPS:n pelitehojen saavuttamiseen kilpailupeleissä on GeForce RTX™ -näytönohjain.

MUUT OMINAISUUDET JA EDUT

NVIDIA G-SYNC®

GeForce esports -PC kannattaa kytkeä NVIDIA® G-SYNC® -näyttöön. Näissä kilpailutasolle suunnitelluissa näytöissä on suuret, jopa 240 Hz:n virkistystaajuudet, jotka varmistavat sulavan ja repeilemättömän kuvan. Vasteajat ovat verrattomat ja kuvanlaatu vaikuttava. Nämä näytöt uudistavat kilpapelaamisen koko kuvan.

GEFORCE EXPERIENCE

Tallenna ja jaa videoita, näyttökuvia ja live-striimejä kavereillesi. Pidä ohjaimesi päivitettynä ja optimoi peliesi asetukset. GeForce Experience tekee tämän kaiken.

GAME READY -OHJAIMET

Saat korkeimman mahdollisen suorituskyvyn ja sujuvimman kokemuksen heti pelin käynnistyessä.

© 2020 NVIDIA Corporation. NVIDIA, NVIDIA-logo ja GeForce ovat NVIDIA Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki oikeudet pidätetään.