FREIMEILLÄ VOITTAA PELEJÄ

OSTA GEFORCE RTX™, SAAT TOM CLANCY'S RAINBOW SIX® SIEGE GOLD EDITION -PELIN.*

Kokoa ryhmä kokoon ja lähde kohtaamaan uudet haasteet NVIDIA® GeForce RTX™:n tehojen turvin. Tämä palkittu grafiikkasuoritin maksimoi suorituskyvyn, joka varmistaa edun toiseen joukkueeseen.

Rajoitetun ajan tarjouksena saat Tom Clancy's Rainbow Six Siege Gold Edition -pelin, joka sisältää ennakkokäyttöoikeuden kuuteen uuteen operaattoriin ja vuoden 5 BattlePass-etuihin, kun ostat GeForce RTX 20 -sarjan näytönohjaimen, pelikoneen tai pelikannettavan.

Yksi koodi henkilöä kohti. *Tarjoukseen liittyy ehtoja.

SIEGE TOGETHER -PAKETTI

TOM CLANCY’S RAINBOW SIX SIEGE GOLD EDITION -VERSIO

  • Kuuden uuden operaattorin ennakkokäyttöoikeus
  • Vuoden 5 Battlepass-edut
  • VIP-edut: 5 %:n maineboosti, Alpha-pakkaus, 10 %:n alennukset
  • Eksklusiivisia pelinsisäisiä varusteita

RAINBOW SIX SIEGE -PAKETTI

KILPATASON PELAAMISTA GEFORCE RTX:LLÄ


OSTA NYT


© 2020 NVIDIA Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. NVIDIA, NVIDIA-logo, GeForce RTX ja NVIDIA Turing ovat NVIDIA Corporation -yhtiön tavaramerkkejä ja/tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Muut yritys- ja tuotenimet voivat olla niihin liittyvien yritysten tavaramerkkejä. © 2020 Ubisoft Entertainment. Kaikki oikeudet pidätetään. Tom Clancy’s, Rainbow Six, sotilaskuvake, Ubisoft ja Ubisoft-logo ovat rekisteröityjä tai rekisteröimättömiä tavaramerkkejä, jotka omistaa Ubisoft Entertainment Yhdysvalloissa ja muissa maissa.