SUPER FAST.
SUPERNATURAL.

OSTA GEFORCE RTX, SAAT CONTROL- JA WOLFENSTEIN® : YOUNGBLOOD-PELIT *

Varustaudu vaihtoehtoisen todellisuuden vihollisia vastaan tehokkaalla NVIDIA® GeForce RTX -järjestelmällä. Mullistava RTX-alusta maksimoi suorituskyvyn ja grafiikan laadun reaaliaikaisella säteenseurannalla ja äärimmäisen tehokkaalla tekoälylaskennalla. Tutkitpa sitten muita ulottuvuuksia Control-pelin salaperäisessä "Oldest House" -rakennuksessa tai vapautat vaihtoehtoisen todellisuuden Pariisia vuonna 1980 Wolfenstein®: Youngblood -pelissä, GeForce RTX tarjoaa äärimmäisen pelikokemuksen.

Rajoitetun ajan tarjouksena saat Wolfenstein®: Youngblood- ja Control-pelit, kun ostat kampanjaan kuuluvan GeForce RTX 20 -sarjan näytönohjaimen, pelikoneen tai pelikannettavan.

Yksi koodi henkilöä kohti.
* Tarjoukseen liittyy ehtoja.


CONTROL JA GEFORCE RTX

WOLFENSTEIN®: YOUNGBLOOD JA GEFORCE RTX


Kampanjaan kuuluvat tuotteet

© 2019 NVIDIA Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. NVIDIA, NVIDIA-logo, GeForce RTX ja NVIDIA Turing ovat NVIDIA Corporation -yhtiön tavaramerkkejä ja/tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Muut yritys- ja tuotenimet voivat olla niihin liittyvien yritysten tavaramerkkejä. Wolfenstein: Youngblood kertoo kuvitteellisen tarinan, joka sijoittuu vaihtoehtoiseen universumiin 1980-luvulle. Nimet, hahmot, organisaatiot, sijainnit ja tapahtumat ovat joko kuvitteellisia tai fiktiivisesti kuvattuja. Pelin tarinaa ja sisältöä ei ole tarkoitettu eikä sitä tule tulkita millään tavoin natsien valtakoneistoa ja siihen liittyviä uskomuksia, ideologioita, tapahtumia, toimia, henkilöitä tai käytöstä suvaitsevaksi, ihannoivaksi tai suosivaksi eikä sen tekemiä sotarikoksia, kansanmurhaa ja muita ihmisyyttä vastaan tehtyjä rikoksia trivialisoivaksi. © 2019 Bethesda Softworks LLC, ZeniMax Media -yhtiö. MachineGames, Arkane, Bethesda, Bethesda Softworks, ZeniMax ja niihin liittyvät logot ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä tai tavaramerkkejä, j otka omistaa ZeniMax Media Inc. Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Wolfenstein, id, id Software, id Tech ja niihin liittyvät logot ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä tai tavaramerkkejä, jotka omistaa id Software LLC Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Control on Remedy Entertainment Oyj:n tavaramerkki. Kehittäjä: Remedy Entertainment, Plc. Julkaisija: 505 Games. Remedy-logo ja Northlight ovat Remedy Entertainment Oyj:n tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa. 505 Games ja 505 Games -logo ovat 505 Games SpA:n tavaramerkkejä ja saattavat olla rekisteröityjä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta. Kaikki oikeudet pidätetään. *Niin kauan kuin varastoa riittää. Kampanjaan kuuluvat näytönohjaimet, pöytäkoneet ja kannettavat: GeForce RTX 2080 Ti, GeForce RTX 2080 Ti -pöytäkone, GeForce RTX 2080 SUPER, GeForce RTX 2080, GeForce RTX 2080 -pöytäkone, GeForce RTX 2080 -kannettava, GeForce RTX 2070 SUPER, GeForce RTX 2070, GeForce RTX 2070 -pöytäkone, GeForce RTX 2070 -kannettava, GeForce RTX 2060 SUPER, GeForce RTX 2060, GeForce RTX 2060 -pöytäkone ja GeForce RTX 2060 -kannettava. Peli on lunastettava tietokoneella, jossa on kampanjaan kuuluva näytönohjain. Pelin lunastaminen edellyttää ikärajoitusvaatimuksen täyttymistä. Alue-/maavaatimukset: Osa kupongeista on määritetty vain niiden ostopaikan mukaisilla tietyillä alueilla tai tietyissä maissa lunastettaviksi. Tällaiset koodit on lunastettava kyseisellä alueella / kyseisessä maassa.