GEFORCE® RTX

UUDEN AIKAKAUDEN GRAFIIKKA

NVIDIA® GeForce® RTX antaa äärimmäisen PC-pelikokemuksen.
Uutta NVIDIA Turing -grafiikkasuoritinarkkitehtuuria ja vallankumouksellista RTX-alustaa hyödyntävät RTX-näytönohjaimet yhdistävät reaaliaikaisen säteenseurannan, tekoälyn ja ohjelmoitavan varjostuksen. Tämä on täysin uusi tapa kokea pelit.

KOE RTX

BATTLEFIELD V

Koe toinen maailmansota poikkeuksellisen realistisesti Battlefield V:ssä, kun suorituskyvystä vastaavat tehokkaat GeForce RTX -näytönohjaimet ja uusi RTX-alusta.

KATSO NYT

SHADOW OF THE TOMB RAIDER

Voit nyt kokea Lara Croftin kohtalon täyttymisen Shadow of the Tomb Raiderissa NVIDIAN uraauurtavan Turing-arkkitehtuurin äärimmäisellä suorituskyvyllä ja reaaliaikaisen säteenseurannan elävöittämillä grafiikoilla.

KATSO NYT

METRO EXODUS

Uppoudu Metro Exoduksen karuun ja pelottavaan maailmanlopun jälkeiseen maailmaan, jonka GeForce RTX -näytönohjainten vallankumouksellinen RTX-alusta herättää henkiin.

KATSO NYT

NVIDIA TURING

GeForce® RTX -näytönohjaimet saavat tehonsa Turing-arkkitehtuurista ja täysin uudesta RTX-alustasta. Ne tuovat peleihin reaaliaikaisen säteenseurannan, tekoälyn ja jopa kuusinkertaisen suorituskyvyn edellisen sukupolven näytönohjaimiin verrattuna.
JOPA
KUUSI KERTAA
NOPEAMPI SUORITUSKYKY
REAALIAIKAINEN
SÄTEENSEURANTA
PELEISSÄ
UUSIMMAN
TEKOÄLYN
TEHOSTAMAT GRAFIIKAT

MAAILMAN ENSIMMÄINEN SÄTEENSEURANNAN
SISÄLTÄVÄ NÄYTÖNOHJAIN

Uuden sukupolven pelaamisessa realismi on kaikki kaikessa. GeForce RTX on valovuosia muiden ohjainten edellä. Sen ainutlaatuiset reaaliaikaiset säteenseurantateknologiat mahdollistavat äärimmäisen realistisen huippuluokan grafiikan.


OMINAISUUDET JA EDUT

GEFORCE EXPERIENCE

Tallenna ja jaa videoita, näyttökuvia ja live-striimejä kavereillesi. Pidä ohjaimesi päivitettynä ja optimoi peliesi asetukset. GeForce Experience tekee tämän kaiken. Se on välttämätön kumppani GeForce-näytönohjaimellesi.

GAME -OHJAIMET

Saat korkeimman mahdollisen suorituskyvyn ja sujuvimman kokemuksen heti pelin käynnistyessä.

NVIDIA SHADOWPLAY

Tallenna ja jaa korkealaatuiset pelivideot, näyttökuvat ja live-striimit kaveriesi kanssa.

NVIDIA ANSEL

Tee näyttökuvistasi taidetta tällä tehokkaalla pelinsisäisellä valokuvatilalla, joka taltioi kuvat äärimmäisen tarkasti 360-asteisena ja HDR-muodossa.

VIRTUAALITODELLISUUS

Yhdistämällä kehittyneen VR-renderöinnin, reaaliaikaisen säteenseurannan ja tekoälyn GeForce RTX tuo virtuaalitodellisuuteen aivan uudenlaista realismia.

NVIDIA G-SYNC JA HDR

Pelaa sulavasti ja repeytymättömästi jopa 240 Hz:n virkistystaajuudella ja HDR-tarkkuudella. Tämä on vannoutuneiden pelaajien äärimmäinen pelinäyttö ja luottolaitteisto.

DIRECTX 12

Elävöitä pelaamista uusilla visuaalisilla tehosteilla ja piirtotekniikoilla.

4K

Koe äärimmäinen 4K-pelikokemus GeForce RTX -näytönohjaimilla ja nauti parhaista nykypeleistä hämmästyttävällä tarkkuudella.

NVIDIA® GEFORCE® RTX

©2018 NVIDIA Corporation. NVIDIA, NVIDIA-logo ja GeForce ovat NVIDIA Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki oikeudet pidätetään. ©2018 Electronic Arts Inc., EA, EA-logo, DICE-logo, Battlefield, Battlefield V ja Battlefield V -logo ovat tavaramerkkejä, jotka omistaa Electronic Arts Inc. TÄTÄ PELIÄ EI OLE SPONSOROINUT TAI TUKENUT YKSIKÄÄN ASE-, AJONEUVO- TAI VARUSTEVALMISTAJA, EIKÄ SILLÄ OLE KYTKÖKSIÄ KYSEISIIN VALMISTAJIIN. Kuvat ovat pelinsisäisen grafiikkamoottorin tuottamia. SHADOW OF THE TOMB RAIDER ©2018 Square Enix limited. Kehittäjät Eidos Interactive Corporation ja Crystal Dynamics. Kaikki oikeudet pidätetään. EIDOS-MONTRÈAL, CRYSTAL DYNAMICS, SHADOW OF THE TOMB RAIDER ja TOMB RAIDER ovat Square Enix Limited -yhtiön tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. SQUARE ENIX ja SQUARE ENIX -logo ovat Square Enix Holdings Co., Ltd. -yhtiön tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. ©2018 Koch Media GmbH ja julkaisija Deep Silver. Kehittäjä 4A Games. 4A Games Limited ja vastaava logo ovat 4A Games Limited -yhtiön tavaramerkkejä. Metro Exodus on Dmitri Gluhovskin kansainvälisesti menestyneiden METRO 2033- ja METRO 2035 -romaanien inspiroima. Kaikki muut tavaramerkit, logot ja tekijänoikeudet ovat omistajiensa omaisuutta. ©2018 Bungie, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Destiny, Destiny-logo, Bungie ja Bungie-logo ovat Bungie, Inc:n tavaramerkkejä. Julkaisija ja jakelija on Activision. Activision on Activision Publishing, Inc:n rekisteröity tavaramerkki. COPYRIGHT ©2018 PUBG CORPORATION. KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN. PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS ja PUBG ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä, tavaramerkkejä tai palvelumerkkejä, jotka omistaa PUBG. ©2018 Epic Games, Inc. Unreal, Unreal Engine ja Unreal Engine -logo ovat Epic Games, Inc:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muualla. Kaikki oikeudet pidätetään. © & Lucasfilm Ltd. Kaikki oikeudet pidätetään.