RTX. IT’S ON.

SÄTEENSEURANTA ON NYT TÄÄLLÄ

Koe tämän hetken suurimmat huippupelit ennen näkemättömällä tavalla reaaliaikaisen säteenseurannan tarjoamalla huippulaadulla ja tekoälyn ja ohjelmoitavan varjostuksen mahtavalla suorituskyvyllä. RTX. It’s On.

TUTUSTU SÄTEENSEURANTAAN UUSIMMISSA HUIPPUPELEISSÄ

Koe tulevaisuuden Night City -metropolis NVIDIA(R) GeForce RTX™:n tehoilla. Reaaliaikainen säteenseuranta tulee Cyberpunk 2077:een!

Katso video

Rakenna, luo ja tutki ennen kokemattomia Minecraft-maailmoja RTX-teknologian avulla. Tekniikka: reaaliaikaista säteenseurantaa käyttävät heijastukset, varjot ja yleinen valaistus.

Katso video

Säännöt ovat muuttuneet. Ryhdy tappavan tehokkaaksi Tier One -operaattoriksi GeForce RTX:n tehoilla. Tekniikka: reaaliaikaista säteenseurantaa käyttävät varjot.

Katso video

Säteenseuranta on peligrafiikan Graalin malja – se on tapa simuloida valon käyttäytymistä tavalla, joka mahdollistaa reaaliaikaisen elokuvatasoisen renderöinnin visuaalisesti kaikkein vaativimpiinkin peleihin.

USKOMATON SÄTEENSEURANTA GEFORCE RTX:N AVULLA.

GeForce RTX -grafiikkakortit, -pöytäkoneet ja -kannettavat tietokoneet tarjoavat reaaliaikaisen säteenseurannan ja tekoälyn tehokkuuden ja suorituskyvyn.

© 2019 NVIDIA Corporation, NVIDIA, NVIDIA-logo ja GeForce ovat NVIDIA Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki oikeudet pidätetään.