HALLITSE TAISTELUKENTTÄÄ

OSTA KAMPANJAAN KUULUVA GEFORCE RTX™ -PÖYTÄKONE TAI -KANNETTAVA*, SAAT BATTLEFIELD™ 2042 -PELIN

Koe All-Out Warfare -pelitilan paluu, yhteisövetoiset Battlefield Portal -pelit ja korkeiden panosten Hazard Zone -pelitila Battlefield™ 2042 -pelissä NVIDIA GeForce RTX 30 -sarjan tehoilla. Pääset nauttimaan peleistä uuden sukupolven GeForce RTX -peliteknologioiden teholla, NVIDIA DLSS:n tekoälytehostuksella ja NVIDIA Reflexin varmistamalla alhaisella latenssilla. Sinun tarvitsee vain sopeutua epäjärjestyksen muuttamaan lähitulevaisuuden maailmaan ja mukautua muuttuvaan taistelukenttään. GeForce RTX varmistaa puolestasi, että pääset tekemään sen äärimmäisellä PC-pelikokemuksella.

Rajoitetun ajan tarjouksena saat Battlefield 2042 -pelin, kun ostat kampanjaan kuuluvan GeForce RTX 3080-, 3080 Ti-, 3080-, 3070 Ti- tai 3070 -pöytäkoneen tai -kannettavan.

*Tarjous koskee kampanjaan kuuluvia GeForce RTX 3090-, 3080 Ti-, 3080-, 3070 Ti- ja 3070 -järjestelmiä. Yksi koodi henkilöä kohti. Tarjoukseen liittyy ehtoja.

GEFORCE RTX™ 30 -SARJAN PAKETIN SISÄLTÖ:

KOE BATTLEFIELD™ 2042
GEFORCE RTX™ 30 -SARJAN TEHOILLA

OSTA GEFORCE RTX™ 30 -SARJAN JÄRJESTELMÄ

© 2021 NVIDIA Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. NVIDIA, NVIDIA-logo ja GeForce RTX ovat NVIDIA Corporation -yhtiön tavaramerkkejä ja/tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Muut yritys- ja tuotenimet voivat olla niihin liittyvien yritysten tavaramerkkejä.

© 2021 Electronic Arts Inc. Battlefield ja Battlefield 2042 ovat tavaramerkkejä, jotka omistaa Electronic Arts Inc.

TARJOUKSEEN LIITTYY EHTOJA JA RAJOITUKSIA. LISÄTIETOJA ON OSOITTEESSA https://www.ea.com/games/battlefield/battlefield-2042/disclaimers.

TÄTÄ PELIÄ EI OLE SPONSOROINUT TAI TUKENUT YKSIKÄÄN ASE-, AJONEUVO- TAI VARUSTEVALMISTAJA, EIKÄ SILLÄ OLE KYTKÖKSIÄ KYSEISIIN VALMISTAJIIN.

*Niin kauan kuin varastoa riittää. Pakettitarjous koskee kampanjaan kuuluvia pöytäkoneita ja kannettavia: GeForce RTX 3090, GeForce RTX 3080 Ti, GeForce RTX 3080, GeForce RTX 3070 Ti ja GeForce RTX 3070. Tarkista tarjoukseen oikeuttavien kumppaneiden tuotteet tarjouksen täysistä ehdoista. Peli on lunastettava GeForce Experience™ -sovelluksen kautta kampanjaan kuuluvalla PC-pöytätietokoneella tai -kannettavalla. Pelin lunastaminen edellyttää, että asiakas täyttää pelin ikärajavaatimukset. Maahan tai alueeseen liittyvät vaatimukset: Osa kupongeista on määritetty vain tietyillä alueilla tai tietyissä maissa lunastettaviksi. Tällaiset koodit on lunastettava kyseisellä alueella / kyseisessä maassa.