SÄÄNNÖT OVAT MUUTTUNEET

OSTA GEFORCE RTX,
SAAT CALL OF DUTY®: MODERN WARFARE® -PELIN. *

Panokset ovat kovemmat kuin koskaan. Ryhdy tappavan tehokkaaksi Tier One -operaattoriksi NVIDIA GeForce RTX:n tehoilla. Mullistava RTX-alusta maksimoi suorituskyvyn ja PC-grafiikan laadun reaaliaikaisella säteenseurannalla ja äärimmäisen tehokkaalla tekoälylaskennalla. GeForce RTX tarjoaa äärimmäisen PC-pelikokemuksen, kun uppoudut globaaleja valtasuhteita muuttaviin salaisiin tehtäviin tai osoitat taitosi vihollisista haastavimpia vastaan rajuissa moninpelitaistoissa.

Rajoitetun ajan tarjouksena saat nyt Call of Duty: Modern Warfaren, kun ostat kampanjaan kuuluvan GeForce RTX 20 -sarjan näytönohjaimen, pelikoneen tai pelikannettavan.

Yksi koodi henkilöä kohti.
* Tarjoukseen liittyy ehtoja.


KOE CALL OF DUTY: MODERN WARFARE GEFORCE RTX:LLÄ


Kampanjaan kuuluvat tuotteet

*Ehdot ja säännöt Niin kauan kuin varastoa riittää. Kampanjaan kuuluvat näytönohjaimet, pöytäkoneet ja kannettavat: GeForce RTX 2080 Ti, GeForce RTX 2080 Ti -pöytäkone, GeForce RTX 2080 SUPER, GeForce RTX 2080, GeForce RTX 2080 -pöytäkone, GeForce RTX 2080 -kannettava, GeForce RTX 2070 SUPER, GeForce RTX 2070, GeForce RTX 2070 -pöytäkone, GeForce RTX 2070 -kannettava, GeForce RTX 2060 SUPER, GeForce RTX 2060, GeForce RTX 2060 -pöytäkone ja GeForce RTX 2060 -kannettava. Tarkista jälleenmyyjän verkkosivuilla tai kaupassa olevista tuotteen tiedoista, kuuluuko tuote kampanjaan. Pelin lunastaminen edellyttää ikärajoitusvaatimuksen täyttymistä. Osa kupongeista on määritetty vain grafiikkasuorittimen ostopaikan mukaisissa tietyissä maissa tai tietyillä alueilla lunastettaviksi. © 2019 NVIDIA Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. NVIDIA, NVIDIA-logo, GeForce RTX ja NVIDIA Turing ovat NVIDIA Corporation -yhtiön tavaramerkkejä ja/tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Muut yritys- ja tuotenimet voivat olla niihin liittyvien yritysten tavaramerkkejä. © 2019 Activision Publishing Inc. ACTIVISION, CALL OF DUTY ja MODERN WARFARE ovat tavaramerkkejä, jotka omistaa Activision Publishing, Inc. Kaikki muut tavaramerkit ja kauppanimet ovat omistajiensa omaisuutta.