RTX. IT'S ON

KOE NIGHT CITY GEFORCE RTX:LLÄ

Todellinen minäsi ei riitä. Koe tulevaisuuden Night City -metropolis entistä elävämpänä näyttävillä säteenseuranta- ja tekoälytehosteilla, joiden tehon varmistaa NVIDIA® GeForce RTX™. Voimaa, glamouria ja vartalomuokkauksia ihannoivassa kaupungissa voit mukauttaa pelihahmosi kybervarustusta, taitoja ja pelityyliä itsellesi sopivaksi. Kun pelivarustukseesi kuuluu GeForce RTX, pääset nauttimaan äärimmäisestä Cyberpunk 2077 -pelikokemuksesta.

KOE CYBERPUNK 2077 GEFORCE RTX -NÄYTÖNOHJAIMELLA

Näe Night Cityn heräävän henkiin aivan uudessa loistossa säteenseurantaa hyödyntävillä heijastuksilla, ympäristön okklusiolla, varjostuksella ja yleisellä diffuusiovalaistuksella komistettuna ja NVIDIA DLSS:n theostamana.

SÄTEENSEURANNALLA TEHOSTETTU

Valon käyttäytymistä aidosti mallintava säteenseuranta renderöi Cyberpunk 2077 -pelikuvan reaaliaikaisesti elokuvamaisella laadulla.

DLSS:N TEKOÄLYKIIHDYTYS

MAKSIMAALINEN FPS-NOPEUS. MAKSIMILAATU. TEKOÄLYN VOIMALLA.

NVIDIA DLSS on mullistava tekoälyrenderöintitekniikka, joka nostaa freiminopeuksia kuvanlaadusta tinkimättä hyödyntämällä GeForce RTX:n erityisesti tekoälylaskennoille varattuja Tensor-ytimiä. Se varmistaa suorituskyvyn, joka antaa varaa virittää asetukset huippuunsa ja nostaa resoluution uskomattoman visuaalisen kokemuksen antavalle tasolle Cyberpunk 2077:lle.

OSTA NYT

© 2020 NVIDIA Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. NVIDIA, NVIDIA-logo, GeForce, GeForce NOW ja GeForce RTX ovat NVIDIA Corporation -yhtiön tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. CD PROJEKT®, Cyberpunk® ja Cyberpunk 2077® ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä, jotka omistaa CD PROJEKT S.A. © 2020 CD PROJEKT S.A. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki muut tekijänoikeudet ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.