PELASTA UNIVERSUMI

OSTA VALIKOITU GEFORCE RTX™ 30 -SARJAN TUOTE®, SAAT MARVEL’S GUARDIANS OF THE GALAXY -pelin*

Nauti villistä kyydistä kosmoksen halki säteenseurannalla komistettuna ja NVIDIA DLSS:n maagisen tekoälyn nopeuttamana äärimmäisessä PC-pelikokemuksessa GeForce RTX 30 -sarjan tehojen turvin.

Rajoitetun ajan tarjouksena saat Marvel's Guardians of the Galaxy -pelin, kun ostat kampanjaan kuuluvan GeForce RTX 3090-, 3080 Ti-, 3080-, 3070 Ti-, 3070-, 3060 Ti-, 3060-pöytäkoneen tai -kannettavan.

*Tarjoukseen liittyy ehtoja. Yksi koodi henkilöä kohti

SYTYTÄ RAKETTISAAPPAAT GEFORCE RTX:LLÄ™

Pelaa Tähtilordina ja johdata galaksin vartijat kosmoksen halki Marvel's Guardians of the Galaxy -pelissä, joka on saatavilla lokakuun 26. säteenseurannalla ja NVIDIA DLSS:llä.


OSTA GEFORCE RTX™ 30 -SARJAN TUOTE


© 2021 NVIDIA Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. NVIDIA, NVIDIA-logo ja GeForce RTX ovat NVIDIA Corporation -yhtiön tavaramerkkejä ja/tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Muut yritys- ja tuotenimet voivat olla niihin liittyvien yritysten tavaramerkkejä.

© 2021 MARVEL. Kehittäjä Eidos Montréal. EIDOS MONTRÉAL ja EIDOS MONTRÉAL -logo ovat Square Enix Limitedin rekisteröityjä tavaramerkkejä tai tavaramerkkejä. SQUARE ENIX ja SQUARE ENIX -logo ovat Square Enix Holdings Co., Ltd. -yhtiön rekisteröityjä tavaramerkkejä tai tavaramerkkejä.

*Niin kauan kuin varastoa riittää. Pakettitarjous koskee kampanjaan kuuluvia pöytäkoneita ja kannettavia: GeForce RTX 3090, GeForce RTX 3080 Ti, GeForce RTX 3080, GeForce RTX 3070 Ti, GeForce RTX 3070, GeForce RTX 3060 Ti ja GeForce RTX 3060. Tarkista tarjoukseen oikeuttavien kumppaneiden tuotteet tarjouksen täysistä ehdoista. Peli on lunastettava GeForce Experience™ -sovelluksella tai pöytäkoneella tai kannettavalla, johon on asennettu tarjoukseen oikeuttava näytönohjain. Pelin lunastaminen edellyttää ikärajoitusvaatimuksen täyttymistä. Maahan tai alueeseen liittyvät vaatimukset: Osa kupongeista on määritetty vain tietyillä alueilla tai tietyissä maissa lunastettaviksi. Tällaiset koodit on lunastettava kyseisellä alueella / kyseisessä maassa.