ROG Live – Next-Gen PC Building

ROG Live on täällä taas! ASUS esittelee 4.–5. joulukuuta järjestettävässä tapahtumassa uuden sukupolven PC-tietokoneille suunnattua pelilaitteistoa, kuten upouuden Z690-emolevysarjan.

Tapahtumaa on mahdollista seurata YouTubessa, Twitchissä ja Facebookissa. ASUS myös jatkaa edellisestä ROG Live -tapahtumasta tuttua yhteistyötä tunnettujen kotelomodaajien Timpelayn ja Forsberg Customsin kanssa. Heidän upeat modauksensa inspiroivat katsojia rakentamaan entistä upeampia tietokoneita. Uutena lisäyksenä tulevaan ROG Liveen sisältyy myös tapahtuman oma Suomi-Ruotsi-ottelu, jossa vierailevat io-techin Sampsa Kurri ja SweClockersin Jonas Thörnqvist. Kurri ja Thörnqvist pääsevät yhdessä tiimiensä kanssa mittelemään voimiaan tietokoneiden rakentamisessa. Tuttuun tapaan tapahtumassa on myös mahdollista voittaa upeita palkintoja. Muista siis koettaa onneasi visaisissa tietokisoissa!

Päivämäärä: 4.–5.12.2021
Aika: la klo 13.00–20.00, su klo 14.00–20.00

Jimm’s tarjoaa tapahtuman kunniaksi myös paljon erilaisia ASUS-pelituotteita erikoishinnoin, ja jos seuraat striimejä tarkasti, saatat bongata jotain, minkä rinnalla Black Fridaykin kalpenee...

ASUS Z690 -sarja – BREAK ALL LIMITS

ASUS Z690-sarjan emolevy ja 12. sukupolven Intel® Core -prosessorit nostavat tietokoneesi suorituskyvyn uudelle tasolle. Tekoälyoptimoidut emolevyt ovat yhteensopivia PCIe® 5.0- ja DDR5-muistien kanssa ja niissä on erinomaiset liitäntämahdollisuudet sekä tehokkaat virransyöttö- ja jäähdytysominaisuudet. Uusi ASUS-alusta on suunniteltu ottamaan kaikki irti uusimmista 12. sukupolven Intel Core -prosessoreista, jotta pelaajat voivat rikkoa kaikki suorituskyvyn ja suunnittelun aiemmin asettamat rajat.