RTX TRIPLE THREAT

OSTA GeForce RTX,
SAAT JOPA KOLME PELIÄ.

Näytönohjaimen tehot näkyvät Battlefield V:n taisteluhaudoissa, Anthemin vieraiden maailmojen taivailla ja Metro Exoduksen selviytymistaisteluissa.

Rajoitetun ajan tarjouksena saat kampanjaan kuuluvan GeForce RTX 2080 Ti- tai 2080-näytönohjaimen tai sen sisältävän pelipöytäkoneen tai pelikannettavan ostaessasi Battlefield V-, Anthem- ja Metro Exodus -pelit. Hanki itsellesi kampanjaan kuuluva GeForce RTX 2070- tai 2060-näytönohjain, -pelikone tai -pelikannettava, niin saat valita näistä uskomattomista peleistä.

Yksi koodi henkilöä kohti.
* Tarjoukseen liittyy ehtoja.


OSTA GEFORCE RTX 2080 TI TAI 2080, NIIN SAAT:

JA
JA

OSTA GEFORCE RTX 2070 TAI 2060, NIIN SAAT:

TAI
TAI

BATTLEFIELD V JA GEFORCE RTX

Reaaliaikainen säteenseuranta tuo huippuluokan realistiset grafiikat ihmiskunnan suurimpaan konfliktiin.
Näe se toiminnassa virallisessa Battlefield V: GeForce RTX -trailerissa.

ANTHEM JA GEFORCE RTX

Tutki Anthem-planeettaa ensimmäisten joukossa kaaosta vastaan taistelemaan valittuna Freelancerina ja palauta järjestys keihääsi voimalla.

© 2019 NVIDIA Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. NVIDIA, NVIDIA-logo, GeForce RTX ja NVIDIA Turing ovat NVIDIA Corporation -yhtiön tavaramerkkejä ja/tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Muut yritys- ja tuotenimet voivat olla niihin liittyvien yritysten tavaramerkkejä. VIITTAUKSILLA TIETTYJEN ASEIDEN, VARUSTEIDEN TAI AJONEUVOJEN MERKKEIHIN, MALLEIHIN, VALMISTAJIIN JA/TAI VERSIOIHIN PYRITÄÄN VARMISTAMAAN HISTORIALLINEN TARKKUUS, EIVÄTKÄ NE OLE OSOITUS MINKÄÄN TAVARAMERKIN OMISTAJAN SPONSOROINNISTA TAI TUESTA. © 2019 Electronic Arts Inc. EA, EA-logo, Anthem, BioWare, BioWare-logo, DICE-logo, BATTLEFIELD ja BATTLEFIELD V ovat tavaramerkkejä, jotka omistaa Electronic Arts Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Metro Exodus© 2019 Koch Media GmbH ja julkaisija Deep Silver. Kehittäjä 4A Games. 4A Games Limited ja vastaava logo ovat 4A Games Limited -yhtiön tavaramerkkejä. Metro Exodus on Dmitri Gluhovskin kansainvälisesti menestyneiden METRO 2033- ja METRO 2035 -romaanien inspiroima. Kaikki muut tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.