JIMM'S varustaa Sim Racing -kuskit voittoon

Elektronisen urheilun kasvattaessa alati suosiotaan on pinnalle noussut myös ns. Sim Racing! Tämä simulaattorilla suoritettava, mahdollisimman realistista kilpa-ajoa jäljittelevä digiautoilun muoto on omiaan imaisemaan kuljettajat mukaansa toden teolla.

Tämän jalon lajin pariin voi astua edullisestikin, mutta parhaan immersion saavuttamiseksi suosittelemme panostamaan kerralla kunnon kalustoon. Olipa budjettisi pieni tai suuri, valikoimistamme löytyy varmasti jokaiselle jotakin!

Solmimme ensimmäisen eurheilun yhteistyösopimuksensa vuonna 2012, juuri Sim Racingin saralla. Palaamme tietyllä tavalla siis juurillemme, nyt kun Sim Racing valtaa alaa perinteiseltä autourheilulta. Tältä sivulta löydät keskitetysti virtuaalikuskin oleellisimmat tarvikkeet, olit sitten konkari tai vasta-alkaja!

Olemme Finnish Sim Racing Association (FiSRA) monivuotinen kumppani, ja toimittamallamme laitteistolla on ajettu mm. eSM-tason kilpailuja ralli- ja rata-ajossa.

Pelikoneet ja näytöt

Sim Racing-kokoonpanon perustana toimii riittävän tehokas, tasapainoisesti rakennettu PC ja siihen liitettävä laadukas näyttö tai näytöt. Alla olevat konepaketit on valittu nimenomaan Sim Racingia ajatellen, mutta soveltuvat tietenkin muuhunkin pelaamiseen sekä vaikka toimistotöihin. Laadukas, riittävän iso ja nopea näyttö tekee pelaamisesta miellyttävämpää ja parantaa immersiota.

Räätälöimme pakettiratkaisut myös asiakkaan toiveiden mukaan! Ota yhteyttä asiakaspalvelu@jimms.fi (auki 24/7)

Ajo- ja pelituolit

Ergonominen ajoasento on tärkeää myös virtuaaliajossa, ja oikeanlainen istuin antaa Simukuljettajalle kiistattoman kilpailuedun varsinkin pitkiin kisoihin! Valikoimastamme löytyy sekä Playseat -ajotuoleja että urheiluautojen penkkejä muistuttavia, ergonomisia pelituoleja lisätarvikkeineen.

Virtuaalilasit

VR-laseilla syvennät immersiota kirjaimellisesti ja tuot ajamiseen ihan uusia ulottuvuuksia!

Kuulokkeet ja kaiuttimet

Pelisetup kannattaa täydentää kunnon kuulokkeilla tai kaiuttimilla! Kunnon äänentoisto tuo syvyyttä äänimaailmaan ja parantaa immersiota. Laadukkaat kuulokkeet vähentävät ulkopuolisia häiriöääniä ja tuntuvat mukavilta päässä myös pitkissä pelisessioissa.

<