description Jimm's Tuoteturva

MIKSI TUOTEVAKUUTUS?

Uuden tuotteesi turva sisältää seuraavat asiat:

 • Kattaa tapaturmat: Tuotteen rikkoutuminen vahinkotapahtuman, nestevaurion tai salamaniskun seurauksena.
 • Kattaa toimintahäiriöt: Takuu- ja myyjän virhevastuuajan päätyttyä.
 • Korvaava tuote: Jos vahingoittunutta tuotetta ei korjata, saat tilalle korvaavan tuotteen vastaavilla ominaisuuksilla tai lahjakortin tapauksissa, joissa korvaavan tuotteen hinta ylittää alkuperäisen tuotteen ostohinnan.
 • Ei ikävähennystä: Vaihdon yhteydessä saat korvaavan tuotteen vastaavilla ominaisuuksilla tai, mikäli korvaus suoritetaan lahjakortilla, sen arvo vastaa alkuperäisen tuotteen ostohintaa.
 • Voimassa ympäri maailman: Tuotevakuutus on voimassa, tapahtui vahinko missä päin maailmaa tahansa.
 • 14 päivän tyytyväisyystakuu Tuotevakuutuksen voi irtisanoa ensimmäisten 14 päivän aikana, jolloin saat vakuutusmaksun täysimääräisenä takaisin.
 • Monitorien tuoteturva kattaa myös pikselivirheet ja komponenteille tuoteturva tarjoaa 30 päivän suojan asennus- ja kokoamisvahingoille

HYVÄ TIETÄÄ

Tuotevakuutus antaa turvaa silloin, kun kuluttajansuojalaki ei riitä. Se myös täydentää muita vakuutuksia.

Laki suojaa sinua virheitä (esim. toimintahäiriöt ja sähköiset viat) vastaan, jotka olivat tuotteessa, kun se sinulle luovutettiin. Ensimmäisen 6 kuukauden aikana sinun ei tarvitse todistaa, että virhe oli alun perin tuotteessa. Myyjän tai valmistajan tuotteelle antama takuu voi parantaa suojaa.

Kotivakuutukset kattavat yleensä mm. tulipalon, myrskyn, vuodon, varkauden ja murron aiheuttamia vahinkoja. Kotivakuutusten omavastuut ovat monesti suhteellisen korkeita, 80 -200 €, ja lisäksi yli vuoden ikäiseen tuotteeseen sovelletaan arvonalentamissääntöjä.

Matkavakuutukset ovat yleensä voimassa vain matkalla. Usein maksimikorvaus rajoitetaan kiinteään enimmäissummaan, esim. 1 500€.

Tutustu lisäksi tuoteturvan esitteeseen tästä (pdf tiedosto).

Tuoteturvan tarkat vakuutusehdot voit lukea tästä (pdf tiedosto).


ASIAKKAAN EDUT

Joustava ja ammattimainen palvelu

Olemme valmiita auttamaan sinua tuotteesi vahingoittuessa. Ilmoita vahingosta nopeasti ja helposti lomakkeen kautta: https://www.moderna.fi/ilmoita-vahinko/ tai sähköpostitse osoitteeseen mailto:info@moderna.fi. Voitte myös soittaa meille puhelimitse numeroon: 029-003 9220 (avoinna ma-pe klo 10-18).

Ei ikävähennystä

Tavallisessa koti- tai matkavakuutuksessa on ikävähennys, joka voi pienentää saamaasi korvausta merkittävästi vahingon sattuessa. Monet kotivakuutusyhtiöt voivat pienentää korvausta jopa 50 prosenttia parin vuoden jälkeen.

Suoja varkauden yhteydessä

Autamme sinua, jos tuote on varastettu kotiisi, toimistoosi tai vapaa-ajan asuntoosi tehdyn murron yhteydessä. Jos kotivakuutuksesi kattaa myös varkaudet murron yhteydessä, voimme auttaa sinua korvaamalla omavastuun vakuutetun tuotteen ostohintaan saakka.

Omavastuut vahinkotilanteissa.
 • Komponenttien omavastuu 29€
 • Monitorien omavastuu 29€
 • Tietokoneiden omavastuu 49€
 • Kannettavien tietokoneiden omavastuu 49€

ASIAKKAAN VELVOLLISUUDET

Jotta voimme taata, että saat täyden korvauksen vahingon sattuessa, sinun tulee noudattaa niin kutsuttua ”normaalia varovaisuutta” tuotetta käsitellessä. Valmistajan antamia ohjeita tuotteen asentamisesta, käyttämisestä, huoltamisesta ja kunnossapitämisestä tulee noudattaa. Voidaksemme korvata tuotteen katoamisen murron yhteydessä tulee ovien ja ikkunoiden, jotka sijaitsevat alle 4 metriä maasta, olla lukossa. Jos varovaisuus- tai suojeluohjeita ei ole noudatettu voi se johtaa korvauksen vähentämiseen.

Yleisimmät syyt korvauksen epäämiseen tai alentamiseen
 • Huolimattoman käsittelyn seurauksena syntynyt vahinko.
 • Törkeän huolimattomuuden seurauksena syntynyt vahinko.
 • Suojeluohjeiden rikkomisen seurauksena syntynyt vahinko. Sinä vastaat siitä, että tuotetta käytetään käyttöohjeiden mukaisesti.

Tutustu vakuutusehtoihin huolellisesti, niin saat kokonaiskuvan vakuutusta koskevista suojeluohjeista ja huolellisuusmääräyksistä.


NÄIN TOIMIT VAHINGON SATTUESSA

 • Tuotteesi vahingoittuu tai menee rikki
 • Tapaturma? Ilmoita vahingosta nopeasti ja helposti kotisivuillamme https://www.moderna.fi/ilmoita-vahinko/
 • Korvaukseen oikeuttavan vahingon yhteydessä arvioimme voiko tuotteen korjata. Jos vahingoittunutta tuotetta ei korjata, saat tilalle korvaavan tuotteen, vastaavilla ominaisuuksilla tai lahjakortin
 • Korjattu tai vaihdettu tuote toimitetaan sinulle kotiin tai se noudetaan Jimm´sin myymälästä.