Oikean pelikoneen valinta

Mikä ihmeen GeForce? Kuinka monta hertsiä? Uuden tietokoneen ostaminen saattaa aiheuttaa harmaita hiuksia, jos komponentit eivät ole tuttuja.

Valittavana on loputon määrä erilaisia konepaketteja, joiden eroja voi olla vaikea vertailla. Jimm’s kuitenkin tarjoaa eväät onnistuneeseen ostokseen. Ensin on hyvä kartoittaa omat tarpeet ja pohtia minkälaiseen käyttöön uutta konetta tarvitsee.


Pelikone

Mikäli pelaaminen on intohimosi, kannattaa katse kääntää kohti Jimm’s Gamer –sarjaa. Gamer-pelitietokoneet on jaettu kolmeen eri luokkaan; kevyeen, keskiraskaaseen ja raskaaseen pelaamiseen.

Kevyeen pelaamiseen

Kevyeen pelaamiseen suunnitellut paketit toimivat astinlautana pelaamisen ihmeelliseen maailmaan. Voit pelata Full HD –resoluutiolla ja matalilla asetuksilla uudempiakin pelejä. Pelaat myös suosittuja pelejä kuten Counter-Strike tai Fortnite ilman huolta matalasta ruudunpäivitysnopeudesta.

Listaa tuotteet

Keskiraskaaseen pelaamiseen

Keskiraskaaseen pelaamiseen tarkoitetut paketit vievät sinut seuraavalle tasolle. Näillä vehkeillä uskaltaa jo uudemmissakin peleissä Full HD-resoluutiolla nostaa asetukset silmiä hivelevälle tasolle tai vaihtoehtoisesti kokeilla hieman korkeampiakin resoluutioita. Tämän sarjan pelitietokoneet riittävät useimpien pelaajien käyttötarkoituksiin.

Listaa tuotteet

Raskaaseen pelaamiseen

Raskaaseen pelaamiseen luodut pelitietokoneet antavat verrattoman pelikokemuksen, jossa grafiikoista tai suorituskyvystä ei tingitä. Näillä helmillä pelaat jopa vuosia eteenpäin murehtimatta tietokoneen päivittämistä. Tutustu raskaansarjan konepaketteihin, mikäli haluat pelata 4K-resoluutiolla ja nauttia peleistä korkeilla asetuksilla. Legendary-sarjan koneet on suunniteltu heille, jotka haluavat vain parasta eikä raha ole este. Sarjan tehomyllyihin on ahdettu niin paljon suorituskykyä, ettet tiedä mihin sen kaiken käyttäisit.

Listaa tuotteet

Kotikone

Tarvitset tietokoneen netissä surffaamiseen, laskujen maksuun tai Netflixin katsomiseen eikä kannettava tietokone riitä, koska haluat pöytäkoneen sen päivitettävyyden vuoksi? Ei hätää, valikoimastamme löytyvät myös edulliset kotikoneet, joilla suoritat käytännöllisesti arjen askareet tai rentoudut lempiviihteesi parissa.


Yrityskone

Yrityksille tarjoamme tietokoneita aina lähtien kevyestä toimistokoneesta tehokkaisiin tehotyöasemiin sekä palvelimiin. Valmiiksi suunnitelluista paketeistamme löydät monipuolisen valikoiman tietokoneita yrityksellesi. Yritysten tarpeet kuitenkin ovat usein niin vaihtelevia ja poikkeuksellisia, että valmiit paketit eivät tule kyseeseen. Mikäli tarvitset yksilöllistä palvelua ja juuri yrityksellesi räätälöidyn ratkaisun, ota yhteyttä yritysmyynti@jimms.fi.


Apua! En osaa valita mikä tietokone sopii juuri minulle.

Autamme mielellämme sinua kartoittamaan itsellesi sopivan konepaketin, jonka ostamista et joudu katumaan. Mikäli tarjonnastamme ei löydy miellyttävää vaihtoehtoa tai haluat muuttaa valmiista paketista osia, asiakaspalvelumme kanssa voit suunnitella tietokoneen mistä vain valikoimamme komponenteista.

Ota yhteyttä sähköpostitse asiakaspalvelu@jimms.fi, soittamalla +358 29 70 70700 tai käytä verkkosivujemme oikeassa reunassa näkyvää näppärää chat-painiketta (vain rekisteröityneille käyttäjille), josta pääset pikaisesti asiakaspalvelijan juttusille!