Jimm's - hereillä silloin kuin sinäkin

Jimms.fi verkkokaupasta löydät liiketoiminnallesi välttämättömät koneet sekä oheislaitteet. 24/7 avoinna oleva asiakaspalvelumme on tukenasi kaikissa tilanteissa, olit sitten suunnittelemassa hankintoja alkavalle yritystoiminnalle tai päivittämässä olemassa olevaa laitteistoa. Tuotevalikoimamme kattaa yli 30 000 tuotetta, joten olemme varmoja siitä että löydämme sopivat ratkaisut juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.


Yritystili tekee asioimisesta helpompaa

Yritystilin luominen on nopeaa ja vaivatonta. Rekisteröitymällä voit hakea myös joustavaa maksuaikaa hankinnoille yrityslaskulla. Yritystililtä löydät aina täyden tilaushistoriasi vain muutamalla klikkauksella. Mahdollisen vika- tai ongelmatilanteen sattuessa kaikki selvitystä varten vaadittavat tiedot ovat myös vaivattomasti saatavilla.

Yritystilin pääset luomaan tästä.

Valikoimastamme löydät vakioitujen yrityskäyttöön suunniteltujen tietokoneiden lisäksi yksilöllisiä, täsmälleen käyttötarpeen mukaisesti räätälöityjä kokonaisuuksia.
Tutustu koko valikoimaan tästä: Jimm's Yrityskoneet

Kiinnostuitko? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen yritysmyynti@jimms.fi ja liitä mukaan pieni kuvaus nykytilanteesta sekä tarpeistasi, niin suunnittelemme sinulle parhaan mahdollisen ratkaisun.


Räätälöidyt ja optimoidut PC-ratkaisut

Vaikutusta työhön:

Ohjelmillesi optimoitu tehotyöasema on ratkaisu, joka antaa lisäarvoa liiketoiminnallesi. Optimoimme laitteiston suorituskyvyn käytössä olevien ohjelmistojen tarpeen mukaan. Tuloksena on maksimaalinen suorituskyky ylivertaisena PC-ratkaisuna.

Korkeatasoinen ja luotettava kokonaisuus:

Vertaansa vailla oleva luotettavuus ja tehotyöasema - autamme lyhentämään sovellusten parissa kuluvaa aikaa. Saat käytössäsi olevilla resursseilla nopeammin tuloksia.

Säästät kustannuksissa:

Nopeampi ohjelmistojen suorituskyky vähentää laitteistokustannuksissa. Säästät samalla ICT-investoinneissa sekä työtunneissa. Huippuluokan jäähdytysjärjestelmät takaavat järjestelmien vakauden ja tuotannon tehokkuuden sekä vähentävät käytön katkoksia.

Jimm's tehotyöasema:

Luotettava & päivitettävä kokonaisuus

Jimm's-tehotyöasemien päivitettävyys on aivan omalla tasollaan. Esimerkiksi pelikehityksessä tarpeet muuttuvat nopeasti, jolloin tarvitaan jatkuvasti lisää suorituskykyä.

Optimoiduissa ja räätälöidyissä tehotyöasemissa käytämme ainoastaan parhaita, testattuja komponentteja, sillä niissä voi olla jopa yksilökohtaisia, merkittäviä teho- ja toimivuuseroja. Suunnittelutyön perustana on luoda komponentti komponentilta varma ratkaisu niin, että konekokonaisuus on pitkäikäinen ja toimii vaatimustason mukaisesti.

Tehokkuutta työskentelyyn

Digitaalisten sisältöjen, animaatioiden, erikoistehosteiden, teknisen suunnittelun, tekoälyn, virtuaalitodellisuuden tai muun raskaan laskennan ohjelmistoissa voimme saavuttaa jopa 50 prosentin suorituskyvyn kasvun optimoimalla tehotyöaseman juuri oikealla tavalla.

Koneet räätälöidään tarkasti yrityksen vaatimusten ja toiveiden mukaisesi. Optimoinnin avulla tehotyöasemista saadaan kaikki potentiaalinen laskentateho käyttöön, unohtamatta tehokasta laitteiston jäähdytystä.

Kustannussäästöjä pitkällä elinkaarella

Olipa toimiala mikä tahansa, Jimm's-tehotyöasemalla saadaan lisää tehoa suunnitteluun, kehitykseen ja toteutukseen. Näin säästät arvokasta työaikaa ja voit toteuttaa haastavampiakin tehtäviä tehokkaammin.

Kattavien rasitustestien ja konekohtaisen optimoinnin lopputulos on yritysmaailmassa korvaamaton resurssi, joka tuottaa ennennäkemätöntä lisäarvoa liiketoiminnallesi.

Näin toimimme


Asiakasreferenssi:

"Jimm'siltä saamme valvontakamerapalvelimeksi juuri sellaisen räätälöidyn koneratkaisun kuin haluamme, optimoituna meidän käyttöömme ja jokainen kone tuo kustannussäästöjä ICT-hankinnoissa. Tämän lisäksi loistava palvelutaso tukee laadukasta koneratkaisua ja vahvistaa yhteistyötä. ” - Petri Johansson, Top Security Oy

Jimm's tehotyöasema: tekoälylaskenta

Optimoidut ja räätälöidyt Jimm's -tehotyöasemat tekoälylaskentaan

Koneoppimiseen tai tekoälylaskentaan soveltuu esimerkiksi AMD Ryzen Threadripper-prosessori, joka tukee laskentatyötä jopa 96 ytimellä sekä kattavalla PCIe-väylämäärällä.

Näytönohjaimen rooli on laskentatyössä korvaamaton. Useamman näytönohjaimen hyödyntäminen tehotyöasemassa mahdollistaa halutun oppimisen tai laskennan nopeuttamista. Ammattikäyttöön tarkoitetut A-sarjan, sekä kuluttajapuolen RTX-sarjan näytönohjaimet on mahdollista asentaa isoiksi, jopa neljän kappaleen kokonaisuuksiksi.

Raskaan laskentatyön tuottamaa lämpökuormaa hallinnoidaan tehokkaasti optimoidulla ilmankierrolla sekä suljetulla nestejäähdytysjärjestelmällä. Hyvin suunniteltu kokonaisuus tarjoaa yritykselle tasaisen käyttökokemuksen pitkällä elinkaarella.

Keskusmuistin määrä on keskeisessä roolissa ja tehotyöasemamme tukevat jopa 2Tb määriä. Tallennustilalle on laajalti vaihtoehtoja, aina emolevyn M.2 SSD-asennuksesta lukuisiin SSD/HDD-levypaikkoihin asti.

Ohjelmistoesimerkeistä Tensorflow ja Pytorch hyödyntävät laskentatehoa laajalti. Komponentti- ja laitteistovaatimukset kasvavatkin yleensä yrityksen ohjelmistotarpeen mukaan.

Suuriinkin laskentayksikön tarpeisiin pystymme toteuttamaan soveltuvan tehotyöaseman. Huomioimme suunnittelussa esimerkiksi neljän näytönohjaimen rinnakkainasennuksen ja niiden vaatiman virransyötön, jäähdytyksen ja ilmankierron.

Suosituimmat ohjelmistot


Asiakasreferenssi:

"Yksilöllinen koneratkaisu on suunniteltu juuri meidän tekoälyohjelmistojen tueksi ja työkaluksi, toimien projektimme tärkeimmässä roolissa moitteettomasti. Prosessi tekoälykoneen suunnittelusta toteutukseen ja tilauksesta toimitukseen oli mutkatonta ja ammattitaitoista. Tiedämme tulevaisuudessa keneen olla yhteydessä kun optimoidulle tehotyöasemalle on tarvetta." - Jukka Järvinen, Secure Image Feed Oy

Jimm's tehotyöasema: VFX

Optimoidut ja räätälöidyt Jimm's -tehotyöasemat renderöintiin ja visuaaliseen kehitykseen

Uusimman sukupolven AMD-prosessorilla saadaan kaikki mahdollinen hyöty irti prosessoripohjaisesta renderöinnistä, kun toimitaan esimerkiksi Unreal Engine -työympäristössä.

Renderöintiin ja raskaaseen visuaaliseen kehitystyöhön tarvitaan suorituskykyinen näytönohjain. NVIDIA RTX 4090 on tällä hetkellä paras vaihtoehto tehotyöaseman näytönohjaimeksi.

Optimoinnissa jäähdytyksellä on suuri merkitys. Jäähdytyksen riittävyys varmistetaan huolellisesti rasitustestein, jotta saavutetaan paras mahdollinen suorituskyky ilman liiallista lämpökuormaa.

Keskusmuisti määritellään käyttötarkoituksen mukaisesti: kevyeen editointiin riittää 32GB, kun taas raskaaseen työhön kapasiteettia voidaan kasvattaa jopa 128GB saakka.
Tallennustilana käytetään M.2 SSD-levyä, joka on nopeudeltaan yli kymmenkertainen perinteiseen SSD-levyyn verrattuna.

Videopelien, animoinnin ja muun visuaalisen työn teossa Unreal-pelimoottori on laajalti käytössä. Testeissämme Jimm’s-tehotyöasemalla UE5-pakkaamiseen kuluu aikaa puolet vähemmän, kuin aiemman sukupolven laitteistolla.

Jopa 50 % lisää laskentatehoa


Asiakasreferenssi:

"Visuaalisen suunnittelun alalla projektien aikataulut ovat toisinaan hyvinkin nopeita. Samalla kuitenkin 3D-kuvien ja -animaatioiden käyttö on yleistynyt jatkuvasti. Käytän työssäni paljon Blenderiä ja minulle on ensisijaisen tärkeää, että rendit valmistuvat mahdollisimman nopeasti ja kone toimii stabiilisti. Jimm'sin ammattitaitoinen asiakaspalvelu ja henkilökunta rakensivat toiveideni pohjalta koneen, joka onnistui ylittämään korkealle asetetut vaatimukset sekä suoriutuu erinomaisesti raskaista rendeistä päivittäin." - Eesu Lehtola, Visual Kult

Jimm's tehotyöasema: CAD/CAM

Optimoidut ja räätälöidyt Jimm's -tehotyöasemat CAD/CAM-suunnitteluohjelmistoille

Uusimpien sukupolvien optimoidulla Intel i9 -suorittimella saavutetaan jopa 160 % enemmän tehoa moniydinkäytössä verrattuna valmistajan kaksi generaatiota vanhemman sukupolven lippulaivaan tai jopa 47 % verrattuna edellisen sukupolven vakiomalliin. Yhden ytimen tulos nousee jopa 44 % optimoidulla tehotyöasemalla.

Grafiikkakiihdytykseen soveltuvat erinomaisesti NVIDIA RTX A-sarjan näytönohjaimet. Niillä on Solidworks-sertifiointi sekä niiden ajuriohjelmistot ja yhteensopivuus on varmistettu valmistajan toimesta.

Optimoinnissa jäähdytyksellä on suuri merkitys. Jäähdytyksen riittävyys varmistetaan huolellisesti rasitustestein, jotta saavutetaan paras mahdollinen suorituskyky ilman liiallista lämpökuormaa.

Keskusmuistia ja tallennustilaa tarvitaan CAD/CAM-käytössä runsaasti. Suosittelemme keskusmuistin minimimääräksi 32GB nopeaa DDR5-muistia, sekä sen rinnalle kaksi teratavua nopeinta M.2 SSD-tallennustilaa.

Solidworks on yksi suosituimmista CAD/CAM-suunnitteluohjelmistoista. Se hyödyntää parhaiten mahdollisimman tehokasta yhden ytimen suoritustehoa.

Jimm’s-tehotyöaseman perustaksi muodostuu uusimman sukupolven Intel i9-prosessori, jonka yhden ytimen laskentakyky nousee optimointimme ansiosta merkittävästi.

Jopa 50 % lisää laskentatehoa

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Kiinnostuitko palveluistamme tai haluaisitko tarjouksen yksilöllisestä ratkaisusta? Ota meihin yhteyttä, niin suunnittelemme sinulle parhaan mahdollisen kokonaisuuden.

Joonas
Joonas Salo

Järjestelmäasiantuntija (räätälöidyt ja optimoidut PC-ratkaisut) / B2B myynti

phone +358 29 70 70753

email joonas.salo@jimms.fi

Toni
Toni Salmi

Ulkomaat / Asiakaspalvelupäällikkö B2C / B2B

phone +358 29 70 70720

email toni.salmi@jimms.fi