Yritysmyynti

Jimm’s PC-Store Oy tarjoaa yrityksille monipuolisen tuotetarjonnan yli 20 000 tuotteen valikoimallaan. Yritykset voivat hyödyntää hankinnoissaan verkkokauppaa ja tilin avaus onnistuu yritysmyyjiltämme pyydettäessä. Perinteisten maksutapojen lisäksi tarjoamme yrityksille laskutuksen sekä mahdollisuuden leasing-rahoitukseen yhteystyössä rahoitusyhtiön kanssa. Palvelemme kaikenkokoisia yrityksiä, yhdistyksiä sekä julkishallinnon yhteisöjä. Tarjoamme yrityksille erikoishinnoittelua isompien erien yhteydessä.

Toimitamme laitteet sovitusti rahtivapaasti paikkakunnalle. Takaamme nopean toimituksen sekä kilpailukykyiset hinnat. Voitte kysyä henkilökohtaista palvelua tarpeidenne kartoituksessa. Autamme myös mielellämme laitteistokokonaisuuksien suunnittelussa.

Verkkokauppa - tilinavaus

Rekisteröidy jo tänään niin voit hakea maksuaikaa hankinnoille vaikka samantien (Collector Bank yrityslaskulla, 30pv maksuaikaa, 9.90€). Uuden yritystilin voit luoda tästä.

Rekisteröimällä kerrytät hankintoja omaan asiakashistoriaan ja yritykselläsi on mahdollisuus saavuttaa hintaetua mihin edellytämme ensiksi 3000 euron edestä hankintoja. Tilin avulla yritys voi myös seurata omaa tilaushistoriaansa sekä seurata tilauksien tilannetta. Keskittämällä hankintoja yritystiliin, yritys saa myös muita tuntuvia etuja mm. laskutuksen (Luottotili Jimms.fi 14-30pv netto mikä on koroton ja joustava vaihtoehto keskittäjälle). Lisäksi asiakaspalvelijat palvelevat aina tarvittaessa henkilökohtaisesti tuotteita ja palvelua koskevissa kysymyksissä ympäri vuorokauden jokaisena päivänä vuodessa.

Mikäli sinulle jäi kysyttyvää, ole yhteydessä yritysmyyntiimme.

Yritysmyynti

Aukioloajat
Ma-Su 24/7

Huom! Asionti paikan päällä Turussa mahdollista myymälän aukioloaikojen mukaisesti.

+358 29 70 70700

yritysmyynti@jimms.fi

Jimm's PC-Store Oy
Lukkosepänkatu 7
20320 Turku

Business Class-konepaketit

Konepaketit ovat lanseerattu raskaaseen ammattikäyttöön. Business class- konepaketit kestävät vaativammassakin käytössä ja ovat suunniteltu pitkälle elinkaarelle palvelemaan yrityksen tarpeita. Koneet rakennetaan tilaustyönä ja rungot ovat tarvittaessa helposti muokattavissa.

Business Class -mallistostamme löydät tätä nykyä myös valmiiksi Ubuntulla varustettuja työasemia! Mikäli Linux käyttöjärjestelmänä pelottaa jo pelkkänä ajatuksena, kannattaa moiset mielikuvat karistaa samoin tein harteiltaan. Ubuntu tarjoaa samassa paketissa houkuttelevan kokonaisuuden nopeutta, turvallisuutta, yhteensopivuutta, muokattavuutta sekä alati kasvavan yhteisön. Ja mikä parasta, ei Ubuntu kasvata käyttökustannuksiasi, sillä se on täysin ilmainen, eikä sisällä vuotuisia lisenssimaksuja tai piilokuluja!

Mikäli Business Class- mallistosta ei löydy juuri sitä toivottua ratkaisua, räätälöimme toivomustenne mukaisesti konepaketin. Annamme oman henkilökohtaisen näkökulmamme siitä, mitä kannattaa parantaa ja mitä komponenttia suosittelemme. Lisäksi olemme toteuttaneet useita eri variaatioita rack-kokoonpanoja palvelimiksi. Kokoonpanot ovat suunniteltu kestämään 24/7 käyttöä vaativissakin olosuhteissa.

Jälleenmyynti

Olemme Noctuan sekä Coolinkin virallinen maahantuoja Suomessa. Lisäksi tuomme useita muita merkkejä maahan. Mikäli olet kiinnostunut toimimaan jälleenmyyjänä, ota yhteyttä toni.salmi@jimms.fi ja kysy lisää erikoishinnoittelusta sekä muista ehdoista jälleenmyyntiin liittyen.