business Yritysmyynti

Jimm’s PC-Store Oy tarjoaa yrityksille monipuolisen yli 20 000 tuotteen valikoiman. Yritysten tilaukset hoituvat kätevästi yritystilin tunnuksilla verkossa.

Maksutapoina voit käyttää joustavasti yrityksen luottokortteja, verkkopankkia ja Collector Bank laskua. Näiden lisäksi tarjoamme yrityksille mahdollisuuden leasing-rahoitukseen yhteystyössä rahoitusyhtiön kanssa.


Verkkokauppa - tilinavaus

Rekisteröidy jo tänään niin voit hakea maksuaikaa hankinnoille vaikka samantien (Collector Bank yrityslaskulla, 30pv maksuaikaa, 4.95€). Uuden yritystilin voit luoda tästä.

Aina ei ole kuitenkaan selvää, mitä tuotteita pitäisi tilata. Palvelemme kaikenkokoisia yrityksiä, yhdistyksiä ja julkishallinnon yhteisöjä. Saatte meiltä henkilökohtaista palvelua tarpeidenne kartoitukseen. Autamme myös mielellämme laitteistokokonaisuuksien suunnittelussa. Tarjoamme yrityksille erikoishinnoittelua isompien erien ja vuosiostosopimusten yhteydessä.

24/7 chatissamme saat nopeasti tietoa ja neuvoa. Jos haluat, voit myös ottaa yhteyttä yritysmyyntiimme sähköpostitse tai puhelimella. Asiakaspalvelijat palvelevat aina tarvittaessa henkilökohtaisesti tuotteita ja palvelua koskevissa kysymyksissä ympäri vuorokauden jokaisena päivänä vuodessa.

Toimitamme laitteet sovitusti rahtivapaasti paikkakunnalle. Takaamme nopean toimituksen ja kilpailukykyiset hinnat.

Tilin avulla yritys voi myös seurata omaa tilaushistoriaansa ja tilauksien tilannetta.

Ota yhteyttä yritysmyyntiimme niin keskustellaan yhdessä hankinnoistasi.


Yritysmyynti

phone +358 29 70 70700

email yritysmyynti@jimms.fi

Jimm's PC-Store Oy
Lukkosepänkatu 7
20320 Turku


Huom! Asionti paikan päällä Turussa mahdollista myymälän aukioloaikojen mukaisesti.

scheduleAukioloajat
Ma-Su24/7

Business Class-konepaketit

Konepaketit ovat lanseerattu raskaaseen ammattikäyttöön. Business class- konepaketit kestävät vaativammassakin käytössä ja ovat suunniteltu pitkälle elinkaarelle palvelemaan yrityksen tarpeita. Koneet rakennetaan tilaustyönä ja rungot ovat tarvittaessa helposti muokattavissa.

Business Class -mallistostamme löydät tätä nykyä myös valmiiksi Ubuntulla varustettuja työasemia! Mikäli Linux käyttöjärjestelmänä pelottaa jo pelkkänä ajatuksena, kannattaa moiset mielikuvat karistaa samoin tein harteiltaan. Ubuntu tarjoaa samassa paketissa houkuttelevan kokonaisuuden nopeutta, turvallisuutta, yhteensopivuutta, muokattavuutta sekä alati kasvavan yhteisön. Ja mikä parasta, ei Ubuntu kasvata käyttökustannuksiasi, sillä se on täysin ilmainen, eikä sisällä vuotuisia lisenssimaksuja tai piilokuluja!

Mikäli Business Class- mallistosta ei löydy juuri sitä toivottua ratkaisua, räätälöimme toivomustenne mukaisesti konepaketin. Annamme oman henkilökohtaisen näkökulmamme siitä, mitä kannattaa parantaa ja mitä komponenttia suosittelemme. Lisäksi olemme toteuttaneet useita eri variaatioita rack-kokoonpanoja palvelimiksi. Kokoonpanot ovat suunniteltu kestämään 24/7 käyttöä vaativissakin olosuhteissa.


Jälleenmyynti

Olemme Noctuan sekä Coolinkin virallinen maahantuoja Suomessa. Lisäksi tuomme useita muita merkkejä maahan. Mikäli olet kiinnostunut toimimaan jälleenmyyjänä, ota yhteyttä toni.salmi@jimms.fi ja kysy lisää erikoishinnoittelusta sekä muista ehdoista jälleenmyyntiin liittyen.