BLACK FRIDAY

23.11.2023 kello 23:00

Karkelot ovat päättyneet. Nähdään ensi vuonna!


Black Friday on kiitospäivän jälkeinen päivä eli marraskuun neljännen torstain jälkeinen perjantai, ja sitä pidetään Yhdysvalloissa kauppojen joulusesongin avauspäivänä. Black Friday on saapunut vauhdilla suomalaisten kauppojen ja kuluttajien tietoisuuteen ja se onkin vuoden suurin yksittäinen ostospäivä, jolloin myydään erilaisia tuotteita huomattavin alennuksin! Myös Jimm’s kantaa kortensa kekoon!

Black Friday on Jimm’sillä aina iso tapahtuma ja merkkipaalu vuoden kiireisimmän sesongin alkamiseen. Päivän valmistelu alkaa jo useita kuukausia etukäteen. Suunnittelemme tarjouksia, teemme varastontäydennystilauksia, järjestelemme varastoa, suunnittelemme työvuoroja ja teemme muutakin valmistelevaa työtä yhteistyökumppaniemme, esimerkiksi kuljetusliikkeiden kanssa. Pyrimme aina ottamaan oppia edellisistä vuosista ja tehostamaan toimintaamme entisestään.

Black Friday on Jimm'sin kiireisin ostospäivä. Tässä muutamia tärkeitä vinkkejä, miten teet shoppailusta mahdollisimman helppoa!

 • Kirjaudu asiakastilillesi!

  Näin esimerkiksi osoitetietosi ovat tilatessa ennalta täytettyinä, eikä niitä tarvitse kirjoittaa käsin.

 • Ostoskori ei varaa tuotteita!

  Tuote varautuu sinulle vasta vahvistettuasi tilauksen.

 • Tee tilauksesi suoraan verkosta!

  Ostokset kannattaa tehdä suoraan verkkokaupastamme. Black Friday on asiakaspalvelussamme vuoden kiireisin päivä, joten tilausta ei kannata tällä kertaa tehdä sähköpostilla. Eräkoot ovat runsaita, mutta rajallisia, joten tekemällä tilauksen itse verkosta saat parhaan varmistuksen siitä, että olet ehtinyt ostaa haluamasi tuotteet.

 • Huomioi maksutaparajoitukset!

  Tietyissä tarjoustuotteissa ei ole mahdollista valita kolmansien osapuolten (Klarna, verkkomaksut) tarjoamia maksutapoja. Siirtyminen ulkoiselle sivustolle maksun ajaksi saattaa aiheuttaa sen, että tuote ehtii loppua ennen maksutapahtuman valmistumista.

Blogistamme löydät myös Black Fridayn useimmin kysytyt kysymykset.