Miksi valita ASUS WiFi 6 -pelireititin?

Oletko kenties juuri rakentanut uuden pelikokoonpanon tai haluatko vain päivittää WiFisi? Tartu tilaisuuteen, niin saat kaiken ilon irti uudesta laitteestasi (jos se tukee WiFi 6 -standardia).

Pysy askeleen edellä kilpailijoitasi ASUS WiFi 6 -pelireitittimellä, joka priorisoi PC-koneesi tai konsolisi liikenteen silloin, kun se on eniten tarpeen sekä takaa yhteyden vakaan ja keskeytyksettömän toiminnan. Kun käytössäsi on ultranopea WiFi-yhteys, olet valmis mihin tahansa kamppailuihin. ASUS WiFi 6 -pelireitittimet on kehitetty parantamaan suorituskykyä ja virtaviivaistamaan käyttäjien hallintaa. Toisin kuin tavanomaisella kotireitittimellä, ASUS WiFi 6 -pelireitittimen avulla voit konfiguroida paikallisen verkkoliikenteen tehokkaammaksi älykkäillä teknologisilla ratkaisuilla ja ominaisuuksilla.

Suuremmat nopeudet

WiFi 6 -reitittimien huomattavin etu edeltäjiinsä verrattuna on niiden tarjoamat suuremmat nopeudet. Enimmäisnopeus on nyt 9,6 Gt/s (edellinen versio 7 Gt/s), ja mitä vanhemmasta laitteesta vaihdat WiFi 6 -reitittimeen, sitä merkittävämpi nopeusero tietysti on.

ASUS WiFi 6 -pelireititin tarjoaa myös teknologisia ratkaisuja ja ominaisuuksia, joiden avulla voit parantaa pelikokemusta entisestään. Esimerkiksi Triple-Level Game Acceleration nopeuttaa peliliikennettä koko matkalta – aina laitteeltasi pelipalvelimelle asti. Tämä laskee ping-arvoa ja vähentää viiveitä, mikä puolestaan tarjoaa sinulle paremman verkkopelikokemuksen. Myös VPN Fusion on hieno ominaisuus: jos olet kyllästynyt siihen, miten yksityiset virtuaaliverkot heikentävät pelattavuutta, ROG-reititin ratkaisee ongelmasi. VPN Fusion -ominaisuuden ansiosta voit käyttää VPN-yhteyttä ja tavallista verkkoyhteyttä samanaikaisesti. Joten vaikka toisten verkonkäyttäjien olisi käytettävä VPN-yhteyttä, voit silti nauttia pelaamisesta täydellä nopeudella. Yksi reitittimen yksinkertaisemmista ominaisuuksista on Dedicated Gaming Port -liitäntä, jollainen on tietyissä ASUS- ja kaikissa ROG-reitittimissä. Tämä pelaamiseen varattu liitäntä priorisoi automaattisesti minkä tahansa siihen liitetyn langallisen laitteen. Monimutkaiselle konfiguroinnille ei ole tarvetta, sillä riittää, että liität PC-koneesi tai pelikonsolisi pelaamiselle varattuun LAN-porttiin, joka takaa nopean ja vakaan yhteyden ja pitää sinut aina jonon ensimmäisenä.

Entistä vakaampi toiminta

WiFi 6 -reitittimen keskeisiin etuihin kuuluu myös se, miten reititin suoriutuu tilanteista, joissa moni laite pyytää tietoa samaan aikaan. Näin voi käydä esimerkiksi silloin, kun yksi perheenjäsenistä suoratoistaa 4K-videota, toinen katsoo YouTubea ja sinä yrität pelata. Tällöin verkon ruuhkautuminen voi aiheuttaa viiveitä. ASUS WiFi 6 -reitittimet tarjoavat Adaptive QoS -ominaisuuden ja voivat kommunikoida kaksi kertaa niin monen langattoman laitteen kanssa kuin aiemmin. Entistä tehokkaampi OFDMA ja MU-MIMO tukevat jopa kahdeksan laitteen samanaikaista lataamista sekä palvelimelle että omalle koneelle. Adaptive QoS sujuvoittaa verkkopelaamista pelipakettien priorisoimisella. Sisäänrakennettu WTFast® puolestaan etsii ja varmistaa lyhimmän reitin pelilaitteesi ja pelipalvelimen välille, mikä minimoi ping-arvon ja viiveen. Näiden parannusten ansiosta ASUS WiFi 6 -pelireitittimet ovat taas askeleen lähempänä viiveetöntä WiFi-pelaamista – jopa talouksissa, joissa on useita langattomaan verkkoon liitettyjä laitteita.

Entistä parempi tietoturva

Monet WiFi 6 -reitittimet tukevat uusinta WPA3-suojausprotokollaa, joka on edeltäjäänsä (WPA2) kattavampi. WPA3-protokollan ansiosta hakkereiden on vaikeampi selvittää salasanoja toistuvilla arvauksilla. Lisäksi protokolla tekee tietyistä tiedoista vähemmän hyödyllisiä, vaikka hakkeri saisikin ne käsiinsä. Reitittimeen kuuluu myös käyttöoikeus ASUSin eksklusiiviseen, Trend Micron™ tarjoamaan AiProtection-järjestelmään. Järjestelmä puolustaa verkkoasi ulkoisilta hyökkäyksiltä ja uhilta torjumalla ne jo ennen kuin ne saavuttavat laitteesi. AiProtection suojaa myös sellaisia laitteita, joihin ei voida asentaa virusturvaa, kuten pelikonsoleita, älypuhelimia ja IoT-laitteita. ASUS WiFi 6 -pelireititin huolehtii siitä, että reitittimeen liitetyt laitteet ovat paremmassa turvassa kuin koskaan aiemmin.