Jimm's Liquid Builds

Jimm's Liquid Builds - tietokonemallisto on kunnianosoitus kaikelle sille intohimolle, harrastuneisuudelle, osaamiselle ja rakentamisen innolle, joka on yhdistänyt henkilökuntaamme jo kahden vuosikymmenen ajan.

Malliston koneissa on käytetty toisistaan poikkeavia komponentteja ja muotoilua, jotta valikoimaan on saatu monipuolisuutta ja visuaalista erottuvuutta.

Kaikki Jimm's Liquid Builds - malliston koneet kootaan käsityönä Suomen Turussa.

Jimm's Liquid Builds - Reactor

Jimm's Liquid Builds - Reactor on uudenlainen näkemys mini-itx kokoonpanoihin.
Jalanjäljeltään pikkuinen Reactor yllättää rakenteellaan ja muotoilullaan. Tehoa siitä löytyy kuin pienestä voimalasta.

Reactor suunniteltiin tarkoituksella monin tavoin erilaiseksi verrattuna ensimmäisiin Liquid Builds- malliston koneisiin. Pohjamitoiltaan se on yhtä pieni kuin mikä tahansa perinteinen mini-itx - kokoluokan tietokone, mutta korkeussuunnassa huiman kokoinen kotelo mahdollistaa näyttävän vesijäähdytyksen rakentamisen.
Reactorissa on käytetty yksilöllisenä tekijänä myös klassisia letkuja kovien putkien sijasta. Koneen vihreän sävyinen värimaailma uhkuu voimalaitosmaista tehoa.

chungus

Jimm's Liquid Builds - Big Chungus V2

Jimm's Liquid Builds - Big Chungus V2 on Liquid Builds-malliston lippulaiva.
Valtavirrasta poikkeavaan Kolink Big Chungus UNIT showcase-koteloon on pakattu huimasti tehoa, tyylikäs custom-vesijäähdytyskokonaisuus ja mittava RGB-valaistus, joka korostaa kotelon lasipintoja.

Big Chungus V2:n suunnittelussa haluttiin jättää tilaa myös käyttäjän kustomointimieltymyksille. Koneen oma värimaailma on yksinkertainen: mustaa, harmaata ja kromia kirkkaan jäähdytysnesteen kera. RGB-valaistus mahdollistaa Big Chungus V2:n kustomoinnin kaikilla sateenkaaren väreillä iloittelusta yksinkertaiseen yhdellä värillä korostettuun ulkonäköön. Putkivedot noudattelevat kotelon uniikkia muotokieltä ja luovat entistä vahvempaa moniulotteista vaikutelmaa.

Deep Space

Jimm's Liquid Builds - Deep Space

Jimm's Liquid Builds - Deep Space on elegantti tehopakkaus.
Näyttävään Lian Li O11 Dynamic XL E-ATX -koteloon on koottu tarpeeksi tehoa raskaaseenkin pelaamiseen ja kokonaisuuden jäähdytyksestä pitää huolen custom-vesijäähdytyskokonaisuus. Tällä koneella on helppo uppoutua vaikkapa avaruuden tutkiskeluun.

Deep Spacen inspiraationa toimi suoraviivainen estetiikka. Putkivedot ovat graafisen suoria linjoja, joiden ansiosta kokonaisuus on hillityn näyttävä.

Tutustu Deep Space - koneeseen täällä.


miniocean

Jimm's Liquid Builds - Mini Ocean

Jimm's Liquid Builds - Mini Ocean on malliston pienikokoisin kaunotar.
Tämän koneen voit huoleti sijoittaa vaikka olohuoneeseen paraatipaikalle, sillä sen tyylikäs ja hillityn näyttävä ulkomuoto viimeistelee minkä tahansa sisustuksen. Pienestä koostaan huolimatta Mini Ocean on kuitenkin pippurinen tehopaketti, joten pelaaminen onnistuu ilman huolen häivää.

Lian Li O11D Mini-X koteloon koottu Mini Ocean iloittelee teknisellä huippuosaamisella. Koneen pienestä koosta johtuen yksittäisiä putkia on taivutettu jopa kolmeen eri kulmaan. Työ on monimutkaista millimetripeliä, ja sen takia rakentajan tarkkuuden ja ammattitaidon on oltava huippuluokkaa.

Tutustu Mini Ocean -koneeseen täällä.