Toimitustavat

Nouto Turun myymälästä

Nouto Jimm'siltä

Kaikki tilaukset ovat noudettavissa Turun noutomyymälästä. Noudettavista tilauksista emme peri toimitus tai käsittelykuluja.

Posti

Nouto Postista

Postin postipaketti on noudettavissa postitoimipaikasta pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä klo 18. mennessä tilauksen toimituksesta.

Posti säilyttää paketteja 7 vuorokautta, jonka jälkeen paketti palautuu meille. Viimeinen noutopäivä mainitaan postin lähettämän noudettavissa ilmoituksen yhteydessä.

Postin kotiinkuljetus

Postin kotipaketti toimitetaan kotiovelle 9-21 välillä sovittuna aikana. Varmistathan että annat tilatessa puhelinnumerosi. Kotiin kuljetuksesta tulee 12,50€ lisämaksu.

Pakettiautomaatti

Nouda tilauksesi valitsemastasi pakettiautomaatista. Saat tekstiviestin paketin saapumsesta.


  • Yli 55kg paketit vain Postin lavakuljetuksella, hinta 49,00€

Matkahuolto

Nouto Matkahuollosta

Paketti toimitetaan lähimpään Matkahuollon toimipisteelle. Pakettia säilytetään 14 päivää toimipisteellä, jonka jälkeen paketti palautuu meille.

Lähellä paketti

Paketti toimitetaan valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen. Pakettia säilytetään 14 päivää noutopisteellä, jonka jälkeen paketti palautuu meille.


  • Matkahuollolla yksittäisen paketin suurin paino 35kg.

Fiuge

Fiuge Express kotiinkuljetus (0-1 arkipäivää)

Fiuge Express kotiinkuljetuksen avulla saat tilaamasi tuotteet kotiin jopa saman päivän aikana. (Toimitus samana tai seuraavana arkipäivänä.) Kun kuljettajamme on noutanut tuotteen, lähetämme sinulle tekstiviestillä linkin. Linkin kautta pääset karttanäkymään, jossa voit seurata kuljetusta reaaliajassa. Samassa näkymässä on ilmoitettu myös tuotteen arvioitu saapumisaika. Halutessasi voit olla yhteydessä suoraan kuljettajaan toimituksen aikana. Toimitamme tuotteet arkipäivisin klo 16-21 välisenä aikana.

Fiuge kuljetuksesta perimme 7,90€ toimituskulun ja toimitustapa on valittavissa ostokseen vain tietyille postinumeroalueille.

Fiugen asiakaspalvelu: 020 798 1470.

Fiuge on kotimainen kasvuyritys, joka on erikoistunut kotiinkuljetuksiin. Palvelemme Suomessa modernilla teknologialla, yli 1000 kuljettajan voimin.

Budbee

Budbee kotiinkuljetus

Jää aikaa muuhunkin kuin odottamiseen, Budbee ennakoi toimituksesi!

Ennustettavilla kotiinkuljetuksilla saat osotoksesi suoraan kotiovellesi:

  • Toimitamme iltaisin kello 17-22
  • Saat arvioidun toimitusajankohdan tunnin tarkkuudella
  • Seuraa toimitusta reaaliajassa linkkimme kautta

Etkö ole kotona? Ei hätää, voimme toimittaa ostoksesi kotiovesi eteen.

Budbee kuljetuksesta perimme 9,20€ toimituskulun ja toimitustapa on valittavissa ostokseen vain tietyille postinumeroalueille.

Toimituskuluihin sisältyy pakkaus- ja käsittelykulut.
Tilaukset lopulliset toimitus ja käsittelykulut ilmoitetaan ennen tilauksen hyväksyntää.