Simplify | Amplify

Share the Joy of Livestreaming

Play Button

Watch Promo

KAMERAT

Nosta tuotantosi uudelle tasolle Streamplifyn kameralla. Ne ylpeilevät terävällä full HD-resoluutiolla ja tallentavat tai striimaavat kuvaa jopa 60 fps laadulla. Lisäksi erinomaisen säädettävyyden ansiosta kuvaat aina parhaimmat puolesi.

Katso lisää

MIKROFONIT

Kuulu striimissäsi kristallinkirkkaasti Streamplifyn mikrofonilla. Kardioidiäänikuviolla, integroidulla pop-filtterillä ja sulavalla RGB-valaistuksella hämmästytät yleisösi. Lisäksi laajat kiinnitysmahdollisuudet sulautuvat kokoonpanoosi erinomaisesti.

Katso lisää

VALOT

Valaise striimisetuppisi. Streamplifyn valot tarjoavat kattavan valikoimat kokoja ja tyylejä, jotka soveltuvat mainiosti sekä suoraan että epäsuoraan valaistukseen. Helposti omaksuttavalla hallinnalla pystyt määrittämään juuri sinulle sopivat valojen sävyn ja kirkkauden, ja nostamaan striimisi valokeilaan.

Katso lisää

HUBIT

Pidä pöytäsi järjestyksessä. Streamplify USB-hubit tasapainottavat käytännöllisyyden, estetiikan ja toiminnallisuuden. Tuomalla kaikki oheislaitteesi yhden helposti hallinnoitavan laitteen taakse, voit helposti päättää ja seurata mitkä ovat päällä, poissa tai kytkettyinä. Lisäksi säväyttävä RGB-valaistus sekä tyylitellyt ikonit lisäävät säväyksen tyyliä striimisetuppiisi.

Katso lisää

SCREEN LIFT

Kompakti green screen korkeussäädettävällä hydraulirungolla. Lopetitko striimamisen tältä päivältä? Voit siis rullata taustakankaan piiloon tilaa säästääksesi. Kangas on tehty rypistymättömästä ja vettähylkivästä Oxford -kankaasta. Voit siis käyttää taustakangasta kodin ja studion lisäksi myös ulkona!

Katso lisää

TARVIKKEET

Viimeistele striimauskokonaisuutesi laajalla oheistarvikevalikoimalla. Paranna äänenlaatua akustiikkapaneeleilla. Mukauta kokoonpanoa mikrofonivarrella. Streamplify tarjoaa tarvikkeet tehostamaan striimauskokemustasi.

Katso lisää

STREAMING - KOKONAISUUDET

Näiden Streamplify-kokonaisuuksien avulla saat kaiken, mitä striimaajan sydämesi halajaa – yhdellä klikkauksella.

Katso lisää