Jimm's Yrityksille

Jimms.fi verkkokaupasta löydät liiketoiminnallesi välttämättömät koneet sekä oheislaitteet. Asiakaspalvelumme (auki 24h) on tukena kaikissa tilanteissa, olit sitten täyttämässä alkavan yritystoiminnan tarpeita tai päivittämässä olemassa olevia laitteita. Tuotevalikoimamme kattaa yli 30 000 tuotetta joten olemme varmoja siitä, että löydämme sopivat ratkaisut juuri sinun yrityksesi käyttöön.

"Meillä on 18 vuoden kokemus alalta ja tunnemme laitteiden elinkaaret. Pystymme kertomaan, mikä olisi se fiksu tämän hetken ratkaisu nykytilannetta ja tulevaisuutta ajatellen, tarvittaessa jopa seuraavat kymmenen vuotta."
-Toni Salmi, Jimm's Yritysmyynti

Lue Toni Salmen mietteet 24/7 -yritysmyynnin toteutuksesta poikkeusoloissa sekä vinkit etätyöhön: JIMM’SIN YRITYSMYYNNISSÄ HOMMA HOITUU 24/7 – MYÖS ETÄNÄ

Tutustu tästä toteuttamiimme asiakascaseihin (pdf artikkeleita): Öljykolmio, Sofokus, Foracer

Jimm’siltä saatavilla myös leasingrahoitus, kysy lisää yritysmyynnistä!

Tietokoneet

Jimm’sin monipuolisesta valmiskonevalikoimasta löytyy tietokone jokaisen yrityksen tarpeeseen, oli sitten tarve laadukkaalle kannettavalle tai pöytäkoneelle. Spesifisempiin tarpeisiin rakennamme custom-tietokoneet räätälöitynä asiakkaan toiveiden mukaan.

Näytöt

Laajasta näyttöjen valikoimasta löytyy perusnäyttöjä esimerkiksi myymälä- ja kotitoimistokäyttöön. Etätyöpisteelle saatavilla myös isompaa ja tarkempaa näyttöä esimerkiksi vaativaan kuvankäsittelyn, mallinnukseen tai vaikkapa taulukkolaskentaan.

Hiiret ja näppäimistöt

Etsitkö ergonomisesti suunniteltua ja muotoiltua näppäimistöä ja hiirtä? Meiltä löytyy valikoimasta useita ergonomiaoptimoituja vaihtoehtoja. Valikoimissa laaja kattaus langallisia ja langattomia hiiriä erilaisille otteille, myös pystymalleja. Myös näppäimistöissä on mistä valita näppäinasettelun ja -tuntuman saralla. Myös rannetuet ja tyynysarjat ovat tutustumisen arvoisia!

Tulostimet ja skannerit

Digiajan vilskeessäkin tarvitaan yhä aika ajoin analogista printtiä. Samoin vanhempia arkistoja tai esimerkiksi saapunutta laskua saatetaan kaivata digimuotoon. Kaipaapa toimistosi sitten pelkkää tulostinta, skanneria tai näiden kenties näiden yhdistelmää, valikoimistamme löytyy taatusti tarpeisiinne soveltuva ratkaisu!

Puhelimet

Toimiva kommunikaatio on liiketoiminnan peruskiviä. Joskus on parasta yksinkertaisesti unohtaa näpyttely, ja ottaa puhelin kauniiseen kouraan! Tutustu puhelinvalikoimamme helmiin alta ja valitse juuri teidän yrityksenne käyttöön soveltuva malli!

<