Jimm's Yrityksille

Jimms.fi verkkokaupasta löydät liiketoiminnallesi välttämättömät koneet sekä oheislaitteet. 24/7 avoinna oleva asiakaspalvelumme on tukenasi kaikissa tilanteissa, olit sitten suunnittelemassa hankintoja alkavalle yritystoiminnalle tai päivittämässä olemassa olevaa laitteistoa. Tuotevalikoimamme kattaa yli 30 000 tuotetta, joten olemme varmoja siitä että löydämme sopivat ratkaisut juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Laajensimme heti valmiiden konepakettiemme valikoimaa kattamaan nyt myös yritysten tarpeet.

"Yritysmailmassa laitteiston tarve saattaa iskeä yllättäen, ja soveliaan laitteen löytäminen saattaa olla haastavaa. Vuosien kokemuksemme pohjalta suunnittelimme konemallit, jotka kattavat suuren osan akuuteista konetarpeista.
Koneet suunniteltiin siten, että ne palvelevat mainiosti tämänhetkisissä tarpeissa. Lisäksi niissä on hyvät päivitys- ja laajennusmahdollisuudet, joka puolestaan mahdollistaa laitteelle pitkän elinkaaren."

-Toni Salmi, Jimm's Yritysmyynti

Katso myös uusin Asiakaslehtemme!

Jimm’siltä saatavilla myös leasingrahoitus, kysy lisää yritysmyynnistä!

Tietokoneet

Onko työpöydälläsi massiivia CAD-piirroksia tai lasketko elementtien murtolujuuksia? Valvotko tuotantolinjaa ja tuotteiden virheettömyyttä?
Jimm’sin monipuolisesta konevalikoimasta löytyy tietokone jokaisen yrityksen ja yrittäjän tarpeeseen, oli sitten tarve laadukkaalle kannettavalle tai pöytäkoneelle. Rakennamme myös yksilölliset custom-tietokoneet räätälöitynä asiakkaan toiveiden mukaan.

Näytöt

Laajasta näyttövalikoimasta löytyy näyttöjä esimerkiksi korkealaatuisen kuvamateriaalin käsittelyyn Pantone- ja RGB-validoinnit huomioiden. Löydät listalta myös myymälä-, toimisto- ja kotikonttorikäyttöön soveltuvia vaihtoehtoja.

Pöydät, tuolit ja ergonomia

Korkeussäädettävällä pöydällä sekä laadukkaalla työtuolilla teet työskentelystäsi tehokkaampaa ja miellyttävämpää – pöytiä on saatavilla sekä sähkö- että käsisäädöllä. Pitkien työrupeamien aikana laadukkaat kalusteet ja muut ergonomiatarvikkeet tekevät työskentelystä mukavampaa ja myös kroppa pysyy kunnossa!

Hiiret ja näppäimistöt

Etsitkö ergonomisesti suunniteltua ja muotoiltua näppäimistöä ja hiirtä? Meiltä löytyy valikoimasta useita ergonomiaoptimoituja vaihtoehtoja. Valikoimissa laaja kattaus langallisia ja langattomia hiiriä erilaisille otteille, myös pystymalleja. Myös näppäimistöissä on mistä valita näppäinasettelun ja -tuntuman saralla.

Tulostimet ja skannerit

Digiajan vilskeessäkin tarvitaan yhä aika ajoin analogista printtiä. Samoin vanhempia arkistoja tai esimerkiksi saapunutta laskua saatetaan kaivata digimuotoon. Kaipaapa toimistosi sitten pelkkää tulostinta, skanneria tai näiden kenties näiden yhdistelmää, valikoimistamme löytyy taatusti tarpeisiinne soveltuva ratkaisu!

Kannettavien tarvikkeet

Paraskaan kannettava ei välttämättä nykyaikana pärjää yksinään, sillä liitettävien oheislaitteiden kirjo on valtava, ja koneen omat liitännät puolestaan rajalliset. Ei hätää, valikoimistamme löydät myös tarvittavat lisävarusteet. Kaipasitpa sitten laajennettavuutta liitettävyyteen tai kenties lisäturvaa yksityisyyden saralla, apua on saatavilla!

Puhelimet

Toimiva kommunikaatio on liiketoiminnan peruskiviä. Joskus on parasta yksinkertaisesti unohtaa näpyttely, ja ottaa puhelin kauniiseen kouraan! Tutustu puhelinvalikoimamme helmiin alta ja valitse juuri teidän yrityksenne käyttöön soveltuva malli!

<