Jimm's Yrityksille

Jimms.fi verkkokaupasta löydät liiketoiminnallesi välttämättömät koneet sekä oheislaitteet. 24/7 avoinna oleva asiakaspalvelumme on tukenasi kaikissa tilanteissa, olit sitten suunnittelemassa hankintoja alkavalle yritystoiminnalle tai päivittämässä olemassa olevaa laitteistoa. Tuotevalikoimamme kattaa yli 30 000 tuotetta, joten olemme varmoja siitä että löydämme sopivat ratkaisut juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

"Jokainen työ vaatii soveltuvat työvälineet parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Olemme suunnitelleet räätälöityjä kokonaisuuksia jo vuosia, ja kokemuksemme ansiosta osaamme tarjota toimivia ratkaisuja haastavimpiinkin tarpeisiin ja ympäristöihin. Ymmärrämme syyt erikoisempienkin toiveiden takana, ja yksi vahvuuksistamme onkin rohkeus suunnitella myös täysin uudenlaisia ratkaisuja.
Tähän mennessä olemme suunnitelleet esimerkiksi täysin pienhiukkasilta suojattuja työasemia haastaviin tuotantotiloihin, äänettömiä laitteistoratkaisuja laboratorio-olosuhteisiin ja supertehokkaita palvelinkokonaisuuksia konesaleihin, vain muutamia esimerkkejä mainitakseni. "
-Toni Salmi, Jimm's Yritysmyynti

Lue lisää kustomoitujen ratkaisujen suunnittelusta ja esimerkkejä kokonaisuuksista täältä!

Katso myös uusin 2020 Asiakaslehti.

Jimm’siltä saatavilla myös leasingrahoitus, kysy lisää yritysmyynnistä!

Tietokoneet

Onko työpöydälläsi massiivia CAD-piirroksia tai lasketko elementtien murtolujuuksia? Valvotko tuotantolinjaa ja tuotteiden virheettömyyttä?
Jimm’sin monipuolisesta konevalikoimasta löytyy tietokone jokaisen yrityksen ja yrittäjän tarpeeseen, oli sitten tarve laadukkaalle kannettavalle tai pöytäkoneelle. Rakennamme myös yksilölliset custom-tietokoneet räätälöitynä asiakkaan toiveiden mukaan.

Näytöt

Laajasta näyttövalikoimasta löytyy näyttöjä esimerkiksi korkealaatuisen kuvamateriaalin käsittelyyn Pantone- ja RGB-validoinnit huomioiden. Löydät listalta myös myymälä-, toimisto- ja kotikonttorikäyttöön soveltuvia vaihtoehtoja.

Pöydät, tuolit ja ergonomia

Korkeussäädettävällä pöydällä sekä laadukkaalla työtuolilla teet työskentelystäsi tehokkaampaa ja miellyttävämpää – pöytiä on saatavilla sekä sähkö- että käsisäädöllä. Pitkien työrupeamien aikana laadukkaat kalusteet ja muut ergonomiatarvikkeet tekevät työskentelystä mukavampaa ja myös kroppa pysyy kunnossa!

Tulostimet ja skannerit

Digiajan vilskeessäkin tarvitaan yhä aika ajoin analogista printtiä. Samoin vanhempia arkistoja tai esimerkiksi saapunutta laskua saatetaan kaivata digimuotoon. Kaipaapa toimistosi sitten pelkkää tulostinta, skanneria tai näiden kenties näiden yhdistelmää, valikoimistamme löytyy taatusti tarpeisiinne soveltuva ratkaisu!

Kannettavien tarvikkeet

Paraskaan kannettava ei välttämättä nykyaikana pärjää yksinään, sillä liitettävien oheislaitteiden kirjo on valtava, ja koneen omat liitännät puolestaan rajalliset. Ei hätää, valikoimistamme löydät myös tarvittavat lisävarusteet. Kaipasitpa sitten laajennettavuutta liitettävyyteen tai kenties lisäturvaa yksityisyyden saralla, apua on saatavilla!

Puhelimet

Toimiva kommunikaatio on liiketoiminnan peruskiviä. Joskus on parasta yksinkertaisesti unohtaa näpyttely, ja ottaa puhelin kauniiseen kouraan! Tutustu puhelinvalikoimamme helmiin alta ja valitse juuri teidän yrityksenne käyttöön soveltuva malli!

<