Jimm's Yrityksille

Jimms.fi verkkokaupasta löydät liiketoiminnallesi välttämättömät koneet sekä oheislaitteet. 24/7 avoinna oleva asiakaspalvelumme on tukenasi kaikissa tilanteissa, olit sitten suunnittelemassa hankintoja alkavalle yritystoiminnalle tai päivittämässä olemassa olevaa laitteistoa. Tuotevalikoimamme kattaa yli 30 000 tuotetta, joten olemme varmoja siitä että löydämme sopivat ratkaisut juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

"Luova työ ja visioiden toteuttaminen vaatii erilaiset työvälineet kuin esimerkiksi tietokantojen käsittely. Paneudumme asiakkaan tarpeisiin huolellisesti ja varmistamme, että hän saa varmasti yksilöllisesti suunnitellun ja juuri omaan käyttöönsä soveltuvan, räätälöidyn kokonaisuuden. "
-Toni Salmi, Jimm's Yritysmyynti

Lue lisää siitä, miten Jimm's on auttanut luovan työn ammattilaisia löytämään juuri oikeanlaiset laitteet!

Katso myös uusin 2020 Asiakaslehti.

Jimm’siltä saatavilla myös leasingrahoitus, kysy lisää yritysmyynnistä!

Näytöt

Laajasta näyttövalikoimasta löytyy näyttöjä esimerkiksi korkealaatuisen kuvamateriaalin käsittelyyn Pantone- ja RGB-validoinnit huomioiden. Löydät listalta myös myymälä-, toimisto- ja kotikonttorikäyttöön soveltuvia vaihtoehtoja.

Pöydät, tuolit ja ergonomia

Korkeussäädettävällä pöydällä sekä laadukkaalla työtuolilla teet työskentelystäsi tehokkaampaa ja miellyttävämpää – pöytiä on saatavilla sekä sähkö- että käsisäädöllä. Pitkien työrupeamien aikana laadukkaat kalusteet ja muut ergonomiatarvikkeet tekevät työskentelystä mukavampaa ja myös kroppa pysyy kunnossa!

Hiiret ja näppäimistöt

Etsitkö ergonomisesti suunniteltua ja muotoiltua näppäimistöä ja hiirtä? Meiltä löytyy valikoimasta useita ergonomiaoptimoituja vaihtoehtoja. Valikoimissa laaja kattaus langallisia ja langattomia hiiriä erilaisille otteille, myös pystymalleja. Myös näppäimistöissä on mistä valita näppäinasettelun ja -tuntuman saralla.

Kannettavien tarvikkeet

Paraskaan kannettava ei välttämättä nykyaikana pärjää yksinään, sillä liitettävien oheislaitteiden kirjo on valtava, ja koneen omat liitännät puolestaan rajalliset. Ei hätää, valikoimistamme löydät myös tarvittavat lisävarusteet. Kaipasitpa sitten laajennettavuutta liitettävyyteen tai kenties lisäturvaa yksityisyyden saralla, apua on saatavilla!

Puhelimet

Toimiva kommunikaatio on liiketoiminnan peruskiviä. Joskus on parasta yksinkertaisesti unohtaa näpyttely, ja ottaa puhelin kauniiseen kouraan! Tutustu puhelinvalikoimamme helmiin alta ja valitse juuri teidän yrityksenne käyttöön soveltuva malli!

<