NVIDIA tehostaa tekoälyä maailmalla.
Ja omassa käytössäsi.

Parhaissa tekoäly-PC:issä on yleensä NVIDIA GeForce RTX™ -grafiikkasuoritin. Se johtuu siitä yksinkertaisesta syystä, että kaikissa RTX-grafiikkasuorittimissa käytetään samoja maailman johtavia tekoälyinnovaatioita, jotka antavat käyttöösi poikkeuksellisen voiman. RTX-tehostettu tekoäly antaa käyttöösi kehittyneimmät Windows-tietokoneisiin saatavana olevat tekoälytoiminnot, joista on hyötyä niin opiskelussa kuin viihdekäytössäkin.

Osta GeForce RTX -tuote

Kehittyneet tekoäly-PC:t

Hanki käyttöösi nopein suorituskyky yli 500:aan tekoälyn nopeuttamaan sovellukseen ja peliin.

Videokuvan tekoälytehostus

Sulava suoratoisto, nopea editointi ja entistä sujuvammat videoneuvottelut.

Luokkansa paras

Tekoälyn nopeuttamat STEM-sovellukset auttavat opiskelijoita kesyttämään kurssitehtävät.

Laitesidonnaisuuden antama turva

Tietosi pysyvät turvallisesti laitteellasi — Internet-yhteyttä ei tarvita. 

Moninkertaista suorituskyky

Kehitystyö

30X

nopeampi tekoälymallien koulutus 

Pelit

8X

suuremmat fps-nopeudet moderneissa peleissä

Luova työ

13X

nopeampi kuvien luonti

Verrattuna kannettavaan, jossa ei ole kannettavan GeForce RTX -grafiikkasuoritinta. Laitteisto: Kannettavan GeForce RTX 4060 -grafiikkasuoritin jopa 140 W:n maksimiteholla. | Nopeampi tekoälymallien koulutus: WSL:ssä suoritettavan MLPerf-yhteensopivan TensorFlow/ResNet50-mallin opetus (kuvaa/s) vs. 13. sukupolven Intel Core i7 -suoritin integroidulla grafiikkapiirillä. | Suuremmat fps-nopeudet moderneissa peleissä: Baldur’s Gate 3 Ultra-tason laadun esiasetuksella ja DLSS:n superresoluutio-ominaisuuden laatutilassa 1080p-tarkkuudella (freimejä sekunnissa keskimäärin) vs. 13. sukupolven Intel Core i7 -suoritin integroidulla grafiikkapiirillä. | Nopeampi kuvien luonti: 20:n Stable Diffusion XL -kuvan Automatic 1111 -työkalulla luomiseen kuluva aika vs. Apple MacBook Pro ja M3 Pro.

Tekoäly itsellesi

Hoida työ nopeasti tai tekoälyllä silmänräpäyksessä

Tekoäly on ratkaisu tilanteisiin, joissa kaipaat avuksi toista käsiparia. Siirry uuteen tuottavuuden aikakauteen antamalla NVIDIAn tehostaman tekoälyn hoitaa yksitoikkoiset askareet puolestasi.

Tuottavuutta ja viihdettä tehostava tekoäly

Hanki tekoälyavustaja

RTX:n tehostama tekoäly lisää arkisiin toimiisi älyä, nopeuttaa ja terävöittää niitä ja tekee niistä entistä nautinnollisimpia olipa kyse sitten suosikkisovellustesi käyttämisestä tai suosikkiohjelmiesi katsomisesta. Kun tekoäly on puolellasi, mikään ei estä sinua.

Mukautettava keskustelubotti

ChatRTX antaa paikallisten tiedostojen perustella räätälöityjä vastauksia. Se on mukautettava yksityinen keskustelubotti, jolla voit hakea tietoja kätevästi omista muistiinpanoistasi, tiedostoistasi ja valokuvistasi joko teksti- tai puhekomennoilla.

Muunna huoneesi kotistudioksi

NVIDIA Broadcast -sovelluksen tekoälyn tehostama häiriönpoisto, taustakuvan korvaus ja monet muut toiminnot nostavat videoneuvottelujen, puhelujen ja livestriimien tasoa.

Päivitä katselukokemuksesi

RTX Video muuntaa Internet-videot kristallinkirkkaiksi 4K HDR -videoiksi tekoälypohjaisilla superresoluutio- ja HDR-toiminnoilla Chrome-, Edge- ja Firefox-selaimissa sekä VLC-sovelluksessa.

Tekoäly luomiseen

Mielikuvitus todeksi

Yli 100 tekoälyä hyödyntävää ja RTX-kiihdytystä käyttävää luovan työn sovellusta, kuten Adobe Creative Cloud -ohjelmistopaketti, Blender, Blackmagic Davinci Resolve, OBS Studio ja NVIDIA Studion ainutlaatuiset tekoälytyökalut, antavat sisällöntuotantoon turbovaihteen.

Nopea kuvien luonti

NVIDIA RTX -grafiikkasuorittimilla kuvien ja videoiden luominen Stable Diffusionissa onnistuu jopa seitsenkertaisella nopeudella NVIDIA TensorRT™:n nopeuttamana.

Maalaa tekoälyn avulla

NVIDIA Canvas -sovellus muuntaa yksinkertaiset siveltimenvedot realistisiksi maisemakuviksi tekoälyn avulla.

Tekoälyn tehostama videoeditointi

Tekoälytehosteet ja -työkalut nopeuttavat videoeditointia DaVinci Resolvessa, Adobe Premiere Prossa ja monessa muussa sovelluksessa.

3D-suunnittelun tekoälytehostus

Pääset nauttimaan renderöinnin reaaliaikaisesta tarkastelusta, nopeasta renderöinnistä ja monista muista eduista johtavissa luovan työn 3D-sovelluksissa.

Tekoälyä pelaamiseen

Tekoälyn tehostama pelaaminen

Nosta pelikokemuksesi tasoa RTX:n ja tekoälyn tehostamalla teknologialla, joka tehostaa kaikkea freiminopeuksista kuvan puhtauteen. Lisäksi voit käyttää helposti mukana kulkevia ja tehokkaita kannettavia, joiden tekoälyä hyödyntävät Max-Q-teknologiat optimoivat koneen suorituskyvyn.

Moninkertaista suorituskyky tekoälyllä

Varmista maksimaalinen suorituskyky ja laatu suosikkipeleissäsi. NVIDIA DLSS luo lisäfreimejä ja parantaa kuvanlaatua tekoälyn avulla.

Remasteroi klassikkopelejä RTX-tekniikalla

NVIDIA RTX Remixin avulla saat peliresurssit käsiteltäväksi helposti ja voit parantaa niiden materiaaleja luovalla tekoälyllä ja luoda niistä täydet säteenseuranta- ja DLSS-ominaisuudet sisältäviä RTX-remasterointeja.

Helposti liikuteltava, hiljainen ja tehokas

Max-Q-kannettavien kehittyneet tekoälyä hyödyntävät teknologiat optimoivat suorituskyvyn, virrankäytön ja akustiikan.

Tekoäly kehitystyössä

Helppoa, turvallista ja laitteeseen sidottua

NVIDIAn työkalut ja RTX-grafiikkasuorittimet helpottavat ja nopeuttavat tekoälysovellusten kehittämistä ja suorittamista olipa kyse sitten oman keskustelubotin luomisesta tietokoneellesi, mukautettujen tekoälymallien luomisesta tai tekoälyn integroimisesta peleihin. Lisäksi tietosi pysyvät turvallisesti omalla tietokoneellasi — mitään ei tarvitse ladata Internetiin.

Herätä digitaaliset ihmishahmot henkiin

Kehitä pelinkehitystaitojasi NVIDIA ACElla. Luova tekoäly herättää pelien tekoälyhahmot ja digitaaliset hahmot eloon.

Tekoälyn työkalupaketti

RTX AI Toolkit on kattava työkalujen ja SDK-kirjastojen paketti, jonka avulla voit mukauttaa ja optimoida tekoälymalleja ja ottaa niitä käyttöön Windows-sovelluksissa.

Rakenna tekoälyllä

Tutustu NGC Catalogin satoihin valmiiksi opetettuihin tietokonenäön, puheen ja monien muiden toimintojen tekoälymalleihin. Voit käyttää niitä sellaisenaan tai mukauttaa niitä turvallisesti omilla tiedoillasi.

Tekoäly kehitystyössä

Helppoa, turvallista ja laitteeseen sidottua

NVIDIAn työkalut ja RTX-grafiikkasuorittimet helpottavat ja nopeuttavat tekoälysovellusten kehittämistä ja suorittamista olipa kyse sitten oman keskustelubotin luomisesta tietokoneellesi, mukautettujen tekoälymallien luomisesta tai tekoälyn integroimisesta peleihin. Lisäksi tietosi pysyvät turvallisesti omalla tietokoneellasi — mitään ei tarvitse ladata Internetiin.

TOPS-listojen kärjessä keikkuva tekoäly

Helppoa, turvallista ja laitteeseen sidottua

Tekoälyn teho mitataan triljoonina toimintoina sekunnissa eli TOPSeina, ja NVIDIA GeForce RTX™ -pöytäkoneiden grafiikkasuorittimien tekoälyteho on aivan omaa luokkaansa. 

© 2024 NVIDIA Corporation. NVIDIA, NVIDIA-logo, GeForce, GeForce Experience, GeForce RTX ja G-SYNC ovat NVIDIA Corporationin rekisteröityjä tavaramerkkejä ja/tai tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

Suorituskyky mitataan eri järjestelmiä käyttämällä ja se vaihtelee mallikohtaisesti. Tarkista valmistajan mallitiedot ja tekniset tiedot valmistajalta.