Pakene pimeyttä RTX:n kanssa

Saat Alan Wake 2 -pelin valikoitujen GeForce RTX 40 -sarjan tuotteiden kanssa*

Selvitä yliluonnollisen pimeyden lähde Alan Wake 2:ssa GeForce RTX 40 -sarjan tehoilla. Koe kaksi kaunista mutta pelottavaa maailmaa täydellä säteenseurannalla tehostettuna. NVIDIA DLSS 3.5 tarjoaa vertaansa vailla olevan säteenseurannan suorituskyvyn ja laadun tekoälyn tehostamana. Saat myös parhaat vasteajat NVIDIA Reflexin avulla. Ratkaise tappava mysteeri RTX On -tehosteilla.

Saat rajoitetun ajan tarjouksena Alan Wake 2 -pelin, kun ostat kampanjaan kuuluvan GeForce RTX 4090-, 4080-, 4070 Ti- tai 4070 -pöytäkoneen tai -näytönohjaimen tai kannettavan, jossa on RTX 4090 -grafiikkasuoritin, 4080-grafiikkasuoritin tai 4070-grafiikkasuoritin.*

Yksi koodi henkilöä kohti.
*Tarjoukseen liittyy ehtoja.

Tutustu GeForce RTX 40 -sarjan tehoon

Alan Wake 2 on psykologinen kauhuselviytymispeli, pitkään odotettu jatko Alan Wake -pelisarjalle. Nauti äärimmäisestä Alan Wake 2 -pelikokemuksesta GeForce RTX 40 -sarjan näytönohjainten NVIDIA DLSS 3.5 -tuella, täydellä säteenseurannalla ja NVIDIA Reflexillä.

Osta GeForce RTX 40 -sarjan tuote

Alan Wake 2:n on kehittänyt Remedy Entertainment Plc. Julkaisija Epic Games Inc. Copyright © Remedy Entertainment Plc 2023. "Alan Wake" on Remedy Entertainment Plc:n tavaramerkki, joka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Kaikki oikeudet pidätetään.

© 2023 NVIDIA Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. NVIDIA, NVIDIA-logo ja GeForce RTX ovat NVIDIA Corporation -yhtiön tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Muut yritys- ja tuotenimet voivat olla niihin liittyvien yritysten tavaramerkkejä.