Kingston

Kingston Technology Company, Inc. on maailman suurin muistituotteiden valmistaja, jonka valikoimaan kuuluu DRAM-muisteja, solid-state-muistiasemia, USB-flash-muisteja, muistikortteja jne.

Kingston suunnittelee, valmistaa ja myy muistituotteita pöytämallisiin ja kannettaviin tietokoneisiin, palvelimiin ja tulostimiin sekä flash-muistituotteita kämmentietokoneisiin, matkapuhelimiin, digitaalikameroihin ja MP3-soittimiin.

HyperX

HyperX on Kingston Technologyn korkean suorituskyvyn liiketoimintayksikkö. Vuonna 2002 markkinoille tuotu HyperX aloitettiin yhdellä tehokkaalla muistituotteella, jonka jälkeen sitä on laajennettu tuoteperheeksi, johon sisältyy useita muistimoduulien, solid-state-muistien, USB-flash-muistien, kuulokemikrofonien ja hiirimattojen tuotesarjoja. Luokkansa parhaista komponenteista valmistetut HyperX-tuotteet ovat tarjonneet loistavaa suorituskykyä, laatua ja näyttävää muotoilua jo yli vuosikymmenen ajan, mikä tekee niistä kaikkien peliammattilaisten, teknologia-asiantuntijoiden ja ylikellottajien ykkösvalinnan. Muistituotteiden maailmanennätysten saavuttamisesta vaativimpienkin tuotesertifikaattien saamiseen Kingston on sitoutunut toimittamaan HyperX-tuotteillaan luotettavaa ja korkeinta mahdollista laatua.

Lisäksi HyperX-osasto on ylpeä yli 20 pelitiimin sponsori.