Powered by ASUS – Pelaamista varten luodut räätälöidyt järjestelmät luotettavalla suorituskyvyllä


Powered by ASUS on tulos yli 20 vuoden kokemuksesta tehokkaiden tietokonekomponenttien valmistamisesta. ”Powered by ASUS” -sertifikaatti myönnetään ainoastaan kaikista parhaimmille tietokonejärjestelmille, ja se toimii siten sekä korkean suorituskyvyn että laadun takuuna. ASUS hyväksyy Powered by ASUS -tietokoneisiin vain huolella valitut laitteistot, joten voit olla varma, että saat kaiken irti pelikokemuksestasi. Nämä komponentit yhdistetään yhdeksi tarkoin valittujen kumppaneiden järjestelmäksi, jotta niistä tulisi osa ”Powered by ASUS” -ohjelmaa.

Sertifioituna Powered by ASUS -kumppanina olemme ylpeitä siitä, että voimme täyttää ASUS:n meille asettamat tiukat vaatimukset, jotta voimme rakentaa pelitietokoneita, joilla voimme itsekin kerskailla.

Mitä "Powered by ASUS" tarkoittaa?

Vaaditaan aikaa, taitoa sekä huolellisuutta, jotta voidaan luoda jotain, joka on isompaa kuin osiensa summa. ASUS PBA -tietokoneet on koottu palkituista ASUS-komponenteista ja järjestelmät kuuluvat markkinoiden parhaimpiin. Komponentteja yhdistellään huolellisesti täydellisen tasapainon luomiseksi, ja sekä meidän että ASUS:in on hyväksyttävä jokainen järjestelmä – vasta silloin tietokone voi saada ”Powered by ASUS” -merkinnän.


Powered by Asus - tietokoneet