business Corporate Sales

Miten voimme auttaa yrityksenne IT-asioissa?

Jimm’s PC-Store Oy tarjoaa yrityksille monipuolisen, yli 25 000 tuotteen valikoiman tietokoneita, tietokoneiden oheislaitteita ja muita toimiston ICT-tarvikkeita. Yritysten tilaukset hoituvat vaivattomasti sivuillamme yritystilin tunnuksilla.

Maksutapoina käyvät verkkopankkimaksu, luottokorttimaksu.

Yritystili tekee asioimisesta helpompaa

Yritystilin luominen on nopeaa ja vaivatonta. Rekisteröitymällä voit hakea myös joustavaa maksuaikaa hankinnoille yrityslaskulla. Yritystililtä löydät aina täyden tilaushistoriasi vain muutamalla klikkauksella. Mahdollisen vika- tai ongelmatilanteen sattuessa kaikki selvitystä varten vaadittavat tiedot ovat myös vaivattomasti saatavilla.

Yritystilin pääset luomaan tästä

Jimm’s on hereillä silloin kun sinäkin

Palvelemme yli 20 vuoden kokemuksella ja vahvalla asiantuntemuksella vuorokauden jokaisena tuntina. Ammattitaitoiset asiakaspalvelijamme ovat tavoitettavissa kellon ympäri ja auttavat mielellään niin uuden kokonaisuuden suunnittelussa kuin mahdollisissa vikatilanteissakin. Yritysasiakkaamme voivat olla meihin yhteydessä sähköpostitse, puhelimitse tai rekisteröityneenä asiakkaana myös chatin kautta. Suosittelemme ensisijaisesti ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme chatin kautta. Yritysmyyntimme auttaa mielellään tarvekartoituksessa ja suunnittelee kanssasi kokonaisuuden, johon voit luottaa jopa seuraavat 10 vuotta. Näin varmistat parhaan mahdollisen vastaavuuden yrityksesi tarpeisiin. Laadimme aina yksilökohtaisen selvityksen siitä, mitä laitteita tai komponentteja suosittelemme yrityksenne tarpeisiin. Yöllä tehty tilaus on parhaimmillaan valmis lähtemään matkaan jo seuraavana aamuna. Takaamme nopeat toimitukset ja kilpailukykyiset hinnat. Vikatilanteissa huoltomme on tukenasi kaikissa ongelmatilanteissa.

email yritysmyynti@jimms.fi

phone +358 29 70 70700


Yrittäjä, oletko kiinnostunut myymään tuotevalikoimaamme?

Toimimme Suomessa Noctuan ja Coolinkin virallisina maahantuojina. Edellä mainittujen lisäksi tuomme maahan myös useita muita merkkejä, joihin voit tutustua oheisesta listauksesta. Maahantuonnin lisäksi välitämme jälleenmyyntiin myös Jimm’sin omia kustomoituja tietokoneita.

Kustomoidulla ratkaisulla tarjoat aina market-laatua tasokkaampia tuotteita. Mikäli olet kiinnostunut jälleenmyyjänä toimimisesta, kertoo B-to-B asiakaspalvelupäällikkömme Toni Salmi mielellään lisää erikoishinnoittelusta sekä muista jälleenmyyntiin liittyvistä ehdoista.


Räätälöidyt ja optimoidut PC-ratkaisut

Vaikutusta työhön:

Ohjelmillesi optimoitu tehotyöasema on ratkaisu, joka antaa lisäarvoa liiketoiminnallesi. Optimoimme laitteiston suorituskyvyn käytössä olevien ohjelmistojen tarpeen mukaan. Tuloksena on maksimaalinen suorituskyky ylivertaisena PC-ratkaisuna.

Korkeatasoinen ja luotettava kokonaisuus:

Vertaansa vailla oleva luotettavuus ja tehotyöasema – autamme lyhentämään sovellusten parissa kuluvaa aikaa. Saat käytössäsi olevilla resursseilla nopeammin tuloksia.

Säästät kustannuksissa:

Nopeampi ohjelmistojen suorituskyky vähentää laitteistokustannuksissa. Säästät samalla ICT-investoinneissa sekä työtunneissa. Huippuluokan jäähdytysjärjestelmät takaavat järjestelmien vakauden ja tuotannon tehokkuuden sekä vähentävät käytön katkoksia.

Joonas
Joonas Salo

Järjestelmäasiantuntija (räätälöidyt ja optimoidut PC-ratkaisut) / B2B myynti

phone +358 29 70 70753

email joonas.salo@jimms.fi

Katso tästä tehotyöasemaesitteemme.


Tuomme maahan monia eri tuotemerkkejä. Tässä muutamia esimerkkejä:

8Pack, Alpenföhn, Aerocool, BitFenix, der8auer, Coollaboratory, GamersWear, EK WaterBlocks, King Mod Service, Lian Li, King Mod Systems, Prolimatech, Kolink, RAIJINTEK, Streacom, Endgame Gear, Thermal Grizzly, Nitro Concepts, XSPC, noblechairs, Xtrfy, Streamplify, AntLion Audio, Axagon, Arozzi, Ninjutso, Audio-Technica, DeLock, CableMod, Hardware Labs, Deepcool, Noctua, NZXT, OZONE, Ducky.