Rise Against Evil

Hanki Diablo® IV valikoitujen GeForce RTX 40 -sarjan tuotteiden mukana.*

Diablo® IV on toimintaroolipelien huipentuma täynnä loputonta kukistettavaa pahuutta, lukemattomia opittavia kykyjä, painajaismaisia luolastoja ja legendaarista saalista. Pistä helvetti uuteen uskoon heti pelin julkaisuhetkellä NVIDIA DLSS 3:n mullistavan tekoälyn tehostaman suorituskyvyn ja NVIDIA Reflexin huippuvasteaikojen voimalla. Säteenseurannasta pääset nauttimaan hieman julkaisun jälkeen.

Rajoitetun ajan tarjouksena saat Diablo® IV:n, kun ostat kampanjaan kuuluvan GeForce RTX 4090-, 4080-, 4070 Ti- tai 4070 -pöytäkoneen tai -näytönohjaimen.

Yksi koodi henkilöä kohti.
* Tarjoukseen liittyy ehtoja.

Diablo® IV GeForce RTX 40 -sarjan paketin sisältö:

> Diablo® IV Standard Edition
> Light-Bearer-ratsu ja Caparison of Faith -panssari ratsulle**
> Diablo III Inarius Wings ja Inarius Murloc -lemmikki***
> World of Warcraft Amalgam Rage -ratsu***
> Diablo Immortal Umber Winged Darkness -kosmetiikkasetti***

** Ratsut on avattava käyttöön pelissä, jotta niitä voi käyttää
*** Ladattava erikseen.

Koe Diablo® IV GeForce RTX 40 -sarjanja DLSS 3:n tehoilla

Osta GeForce RTX 40 -sarjan tuote

© 2023 BLIZZARD ENTERTAINMENT, INC. Blizzard Entertainment, Diablo, Diablo Immortal, World of Warcraft ja Battle.net ovat Blizzard Entertainment, Inc:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

© 2023 NVIDIA Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. NVIDIA, NVIDIA-logo ja GeForce RTX ovat NVIDIA Corporation -yhtiön tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Muut yritys- ja tuotenimet voivat olla niihin liittyvien yritysten tavaramerkkejä.