Unleash Your Ultimate

Saat Overwatch 2 Ultimate Battle Pass -paketin valikoitujen GeForce RTX 40 -sarjan tuotteiden mukana.*

Overwatch 2 on aina päällä oleva ja alati kehittyvä optimistiseen tulevaisuuteen sijoittuva toimintapeli, jossa jokainen tiimipohjainen 5 vs. 5 -ottelu on äärimmäinen taistelukokemus. NVIDIA GeForce RTX™ 40 -sarjan tehojen turvin saat avattua täyden pelipotentiaalin maksimaalisilla freiminopeuksilla ja NVIDIA Reflexin huippuvasteajoilla.

Rajoitetun ajan tarjouksena saat Overwatch 2 Ultimate Battle Pass -paketin ostamalla kampanjaan kuuluvan 4090-, 4080-, 4070 Ti- tai 4070-pöytäkoneen tai -näytönohjaimen. **

Yksi koodi henkilöä kohti. 
* Tarjoukseen liittyy ehtoja.
** Saatavuusajat voivat vaihdella.

Overwatch 2 Ultimate Battle Pass -paketti

> 3 000 Overwatch-kolikkoa*
> Kauden 4 Premium Battle Pass
> Legendaarinen Infinite Guard: 76 -ulkoasu
> Eeppinen Infinite Ace D.Va -ulkoasu
> 20 taso-ohitusta
> Infinite Airwings -aseriipus
*Kauden 4 Premium Battle Pass sisältää 2 000 Overwatch 2 -kolikkoa

Maksimoi FPS-nopeus ja minimoi latenssi GeForce RTX 40 -sarjan tehoilla

Pelaa maailman eri kolkkiin sijoittuvissa taisteluissa ajan halki hyppivänä vapaustaistelijana, biittejä pudottelevana taistelukentän DJ:nä tai haluamanasi sankarina yli 30:stä muusta ainutlaatuisesta hahmosta. NVIDIA Reflexin alle 15 millisekunnin järjestelmälatenssi ja GeForce RTX:n tehojen turvaama vähintään 360 FPS:n freiminopeus antavat tarvitsemasi kilpailuedun.

Osta GeForce RTX 40 -sarjan tuote

©2023 BLIZZARD ENTERTAINMENT, INC. KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN. Blizzard Entertainment, Overwatch ja siihen liittyvät logot ovat kaikki tavaramerkkejä, jotka omistaa Blizzard Entertainment, Inc.

© 2023 NVIDIA Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. NVIDIA, NVIDIA-logo ja GeForce RTX ovat NVIDIA Corporation -yhtiön tavaramerkkejä ja/tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Muut yritys- ja tuotenimet voivat olla niihin liittyvien yritysten tavaramerkkejä.